1:2
(0:1)
8. V. Šámal
63. M. Klička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary vzdorovaly favoritovi


Branky


62. T. Jelínek - 8. V. Šámal , 63. M. Klička (p.)
15

Podle tipujících byly karty tohoto zápasu rozdány vcelku jasně. A komentář experta vystihl situaci úplně přesně: „Dvojka, ale domácí hosty potrápí“.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté museli dvakrát nuceně střídat

Průběh prvního poločasu popisuje hrající trenér Jestřabí Lhoty, Martin Mikeš: „V prvním poločase jsme si vytvořili nějaké šance, ujala se ale jen trefa Václava Šámala – 0:1. Domácí dobře kombinovali, nechali jsme jim hodně prostoru a do poločasu nás zatlačili do našeho vápna.

 

Bohužel pro zranění jsme museli již ve dvacáté páté minutě střídat, miláčka psů Černého musel zastoupit italský hřebec Robovský, ve čtyřicáté minutě odkulhal Venda Šámal a vypustili jsme tam torpéďáka Matěje Trojana. V poločase ještě Kostelecký nahradil Švandu.“

 

 

Biško oslabil domácí v závěrečném tlaku

„Do druhé půle chceme zvýšit pohyb a bojovnost“, vyhlásil Martin Mikeš a začalo druhé dějství.  Několik příležitostí měl Trojan, bohužel ani jedna ze střel neprošla za záda domácího brankáře.

 

Po hodině hry se odehrálo vše podstatné druhého poločasu. Nejprve domácí vyrovnali po úžasné střele zpoza vápna, kde se do míče opřel Tomáš Jelínek – 1:1: "Přišel nepovedený výkop hostům za vápno, postrčil jsem si míč prsama, dobře mi to skočilo a pak to zapadlo k pravé tyči. To mám zase na rok vybráno. Raději bych to ale vyměnil za nějaký bod, ale máme dobrý fotbalový tým a věřím, že body brzy přijdou."

 

O minutu později poslal Miloslav Klička z penalty do vedení opět Lhotecké – 1:2. A navíc se za protesty (ač ve vší slušnosti) nechal vyloučit domácí stoper Jiří Biško, čímž oslabil závěrečný nápor Štítarského SK.

 

„Závěrečný tlak domácích jsme přečkali a odvážíme si tři body“, byl spokojen Martin Mikeš.

 

Naopak kouč domácích Daniel Kmoch byl roztrpčen: „Bohužel toto utkání rozhodl pro nás všechny hodně sporný moment, kterým byla penalta po ruce, neruce... Dál bych se k tomu nechtěl vyjadřovat. Jinak ještě musím zmínit nádherný gól Tomáše Jelínka, dlouho jsem takový neviděl!!!“

 

Jestřábka díky shodě dalších okolností poskočila na druhou příčku, ale ztráta na vedoucí Plaňany je už šestibodová. Štítary stále nemají jistotu záchrany a v příštím kole je čekají Zásmuky, které snad nevystřílely všechen prach v Ovčárech.

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Dnes si kluci, kteří přišli na zápas, zaslouží pochvalu za bojovnost a nasazení, protože až do poslední minuty jsme drželi krok s favoritem. Nic, musíme dál bojovat a věřit, že se začneme scházet a soutěž zachráníme.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: Štítary hrály dobře, už na podzim se mi jejich výkon líbil. Naši kluci se hlavně ve druhé půli vydali a odbojovali to, i když někteří, včetně mě, vypadali na převoz do IKEMu.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Kunášek [-] , S. Uman [-] , J. Miškovský [-] (59. M. Veselý [-] ) , P. Pýcha [-] , L. Kmoch [-] , J. Vlášek [-] , M. Ježek [-] , J. Biško [-] , T. Jelínek [-] , F. Hoření [-] (75. D. Holub [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - V. Černý [-] (25. T. Robovský [-] ) , A. Krupka [-] , M. Mikeš [-] , V. Šámal [-] (40. M. Trojan [-] ) , T. Kubíček [-] (80. I. Pavlov [-] ) , P. Kesner [-] , A. Hojda [-] , J. Hron [-] , M. Klička [-] , J. Švanda [-] (46. J. Kostelecký [-] )

ŽK: 16. M. Ježek , 62. F. Hoření , 62. J. Biško - 88. J. Hron . ČK: J. Biško .
Hráči zápasu: M. Klička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SMOLEŇÁK Jakub - CHOBOT Jan (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zde dávám výhru hostů. ikdyž to pro ně nebude lehké utkání, malé hřiště a domácí je určitě potrápí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů