2:1p.
(0:1)
38. T. Sixta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim dokázala vývoj zápasu otočit


Branky


17

Domácí poločasovou ztrátu dokázali ve druhém poločase srovnat a po pokutových kopech získali i druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovany šly do vedení

Tým Krakovan hraje jaro ve famózním stylu a tak všichni očekávali, jak dokáže potrápit velimskou rezervu.

 

 

Jak viděl první poločas z brankové čáry Jan Špinka: "Před zápasem jsme museli udělat vynucené změny, náš Zdeněk „Bufon“ Douděra pykal za recidivu a Aleš Dostál rybaří na Balatonu. Takže jsme postavili to nejlepší, co máme, a hurá na ně.

 

 

Prvních pět minut nás Velim zamkla a vypadalo to s námi bledě. Naštěstí jsme to přežili a hrozili jsme z brejků. První dva Sixta ještě neproměnil, ale potom Kozel krásnou individuální akcí středem našel Tomáše Sixtu a ten ranou jak z kanónu otevřel skóre - 0:1."

 

Slova hostů doplnil kouč domácích Jiří Ptáček: „První půle byla herně vyrovnaná, zatímco hosté dokázali svoji šanci proměnit, my jsme dvakrát nedotáhli akci ve vápně, pak nás vychytal gólman a v závěru jsme nastřelili horní konstrukci."

 

Velim zvládla alespoň vyrovnat

„Na začátku druhého poločasu nejprve Svoboda zlikvidoval tutovku hostů (Kozel sám proti Svobodovi selhal), pak ale začala být aktivita a pohyb na naší straně“, přidal hodnocení druhé půle Jiří Ptáček a pokračoval: „Opět jsme zahodili tutovku, nastřelili tyč a nakonec zaslouženě vyrovnali. V penaltovém rozstřelu jsme si i přes nepříznivý úvod připsali, po třech trefách Hrabala v řadě, další bod.“

 

Ve druhém poločase byla po opatrnějším začátku aktivita hlavně na kopačkách domácích borců a podařilo se alespoň vyrovnat po brance Jiřího Kuchaře – 1:1, ale Krakovanským se dařily brejky. V poslední minutě Sixta krásně našel Novotného a ten šel sám na bránu. Ceral zatáhl za brzdu, červená, a následný přímák poslal Chvojka nad.

 

To bylo v devadesáti minutách vše a aktéři se chystali na penalty.

 

Výborní gólmani na obou stranách

V penaltovém rozstřelu byli úspěšní oba gólmani, kteří dokázali každý zlikvidovat tři pokusy střelců. Bohužel krakovanský Vodvářka v rozhodující chvíli mířil mimo tyče a Velim po třech proměněných penaltách velimského Hrabala v řadě bere druhý bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Narazili jsme na zatím nejlepšího soupeře. Přestože jsme po prvním poločase prohrávali, je pro nás ale konečný výsledek ztráta.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Zápas se mi hodnotí se smíšenými pocity. Mohli jsme mít tři body nebo dva a nebo taky žádný. Šancí bylo na obou stranách dost. Fotbal se musel fanouškům líbit. Velim byla zatím nejfotbalovější mužstvo, které jsme potkali. Velim asi byla o ten bod lepší. Teď už vyhlížíme čarodějnický rej a s ním zápas s Ratboří. Přijede k nám nejlepší brankář okresu Denis „Keleti pu“ Jeřábek. Naši střelci už ladí mušku.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Bláža [-] , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] , J. Ceral [-] - M. Jansta [-] (70. A. Korenc [-] ) , D. Nejedlý [-] , V. Kopáček [-] , J. Nedbal [-] - M. Kasal [-] (65. J. Zajíc [-] ) , J. Kukal [-] (46. J. Kuchař [-] )

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Kozel [-] , P. Myška [-] , M. Kutil [-] , O. Černý [-] - P. Strejcius [-] (82. Z. Vodvářka [-] ) , D. Chvojka [-] , D. Horák [-] (90. V. Novotný [-] ) , J. Olexa [-] (90. L. Neruda [-] ) - T. Sixta [-] - M. Věříš [-]

ŽK: 63. J. Kuchař , 88. J. Ceral - 75. D. Horák . ČK: 90. J. Ceral .
Hráči zápasu: L. Svoboda - T. Sixta .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - DANĚK Tomáš (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Velim je doma velmi silná a určitě bude chtít udržet kontakt s nejužším čelem tabulky, Krakovany se budou muset z disciplinárních důvodů obejít bez své gólmanské opory Douděry, což je bude stát všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích