I. Kostak 25.
J. Vlk 53. (vl.)
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie trápila favorita až do závěru


Branky


25. I. Kostak , 53. J. Vlk (vl.) - 33. M. Bláža , 42. J. Nedbal , 78. D. Nejedlý , 87. M. Kasal
13

Velimští získali v utkání povinné tři body, ale stálo je to spoustu úsilí a rozhodlo se až v poslední desetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie šla do vedení

V utkání se proti sobě postavili druhý a předposlední tým tabulky. Podle obecných předpokladů mělo být o výsledku jasno, ale... 

 

Po úvodním tlaku hostí, kteří měli několik dobrých příležitostí k otevření skóre, se domácím podařil šikovný protiútok, který úspěšně zakončil Ivan Kostak. Domácí tak po pětadvaceti minutách vedli 1:0

 

Hosty ale inkasovaná branka nijak nerozhodila a pokračovali ve svojí hře. "Do poločasu jsme ale výsledek po propadnutém centru na zadní tyči a střele zpoza vápna otočili", byl spokojen trenér hostů Jiří Ptáček. Autory gólů byli Marek Bláža - 1:1 a Jiří Nedbal - 1:2.

 

Do kabin se tak odcházelo za příznivějšího stavu pro hostující FC Velim. 

 

 

Vlastenec zdramatizoval druhý poločas

"V úvodu druhé půle skončila malá domů překvapivě v naší brance. Od té doby jsme vypadli z tempa, přestali jsme kombinovat, domácí se jednoduchými nákopy dostali do hry a dvě jejich tutovky skončily nejprve na tyči a těsně vedle branky", nenadchl úvod druhého dějství Jiřího Ptáčka.

 

Už po sedmi minutách přihrávka Jiřího Vlka vlastnímu gólmanovi skončila až v síti a bylo srovnáno 2:2.

 

Velimští po vyrovnávacím gólu znejistěli a naopak domácím dodal křídla. Dobrých dvacet minut bylo utkání na vážkách, hra se překlápěla jednou na tu podruhé na onu stranu. Až teprve dvanáct minut před koncem zajistil vedení pro hosty David Nejedlý - 2:3, které potvrdil těsně před koncem Matěj Kasal - 2:4.

 

Závěr navíc psychicky neunesl domácí Jiří Halgaš a za komentář směrem k rozhodčímu viděl v poslední minutě červenou kartu.

 

Zápas skončil podle papírových předpokladů, ale je vidět, že Tuklaty mají na víc než na předposlední příčku. Dokázat to mohou třeba už příště v Ratboři. Zato Velim, pokud chce prohánět vedoucí tým tabulky, tak musí přidat. Takový výkon by třeba příště na rozjeté Krakovany stačit nemusel.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Zasloužená výhra hostí. V utkání byli fotbalovější, měli daleko více šanci, které ale trestuhodně zahazovali. Při troše štěstí jsme na nějaký bodík mohli pomýšlet, ale i naše koncovka byla žalostná. Stínem je zranění Josefa Pazdery, kterého o poločase výborně nahradil útočník Pepa Machan!! Precizně řídil utkání pan Vlk. Velimi gratuluji k výhře.

FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Zápas, ve kterém jsme ve dvacáté minutě měli po několika šancích vyhrávat tak o pět gólů, jsme dokázali nepochopitelně zdramatizovat. Místo vedení jsme z ojedinělého útoku prohrávali. Nakonec se nám až v samém závěru podařilo střelou z vápna a doklepnutí po pěkné kombinaci rozhodnout o zaslouženém, ale zbytečně zkomplikovaném vítězství.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] (45. V. Procházka [-] ) - J. Machan [-] , R. Čermák [-] (79. K. Malý [-] ) , D. Čermák [-] (16. L. Werbynský [-] ) , J. Vyhnal [-] , I. Kostak [-] , J. Vébr [-] , T. Pígl [-] , P. Patáčik [-] , P. Mazur [-] , M. Pytloun [-]

FC Velim B
D. Dejmek [-] - J. Věříš [-] , D. Nejedlý [-] (88. J. Vyčítal [-] ) , J. Vlk [-] , J. Ceral [-] (57. M. Jansta [-] ) - M. Bláža [-] , L. Seifert [-] (81. A. Korenc [-] ) , V. Kopáček [-] , T. Němec [-] - M. Kasal [-] , J. Nedbal [-]

Hráči zápasu: R. Čermák , I. Kostak , J. Machan .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Volím jasnou dvojku. Tuklaty nemají čím překvapit.

Tip: výhra hostů