P. Mazur 50.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pazdera držel naději domácí Čechie


Branky


15

O třech bodech pro hosty rozhodnul definitivně až dvě minuty před koncem Matěj Chromý. Do té doby naděje Tuklat stále žila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pazdera pustil za svá záda jediný míč

Tuklatská Čechie v prvním jarním kole neuspěla na hřišti Krakovan a tak toužila po prvních jarních bodech do tabulky. Nučice si naopak v minulém kole doma poradily se Štítarským SK a namlsané se těšily na další přísun bodů a tím i vytoužený posun tabulkou vzhůru.

 

Utkání komentuje Honza Vedral: „Od začátku zápasu jsme měli územní převahu, ale domácí držel dlouho ve hře neuvěřitelnými zákroky gólman Pazdera. Nejprve vychytal z bezprostřední blízkosti Chromého. V desáté minutě už hostující lavička zvedala ruce při krásné střele Kočího do pravé šibenice, ale Pazdera tygřím skokem vyrazil na roh.

O pár minut později vychytal Jíchu. Krátký byl až na dorážku Lukáše Kulhavého z bezprostřední blízkosti po půlhodině hry. Výsledkem 0:1 skončil první poločas.“

Krátce po pauze domácí vyrovnali

Pokračuje Honza Vedral: „Domácím se podařilo pět minut po přestávce srovnat, když si Pavel Mazur před vápnem pohotově narazil a překonal bezmocného Rybáka – 1:1.

 

V dalších deseti minutách nás domácí trochu přitlačili, ale od šedesáté minuty už jsme soupeře zase přehrávali a gólově se prosadil Filip Kubalík v jedenasedmdesáté minutě, když na třikrát dorazil trestný kop Šulce – 1:2.

 

Minutu před koncem se Matěj Chromý ocitl sám před brankářem domácích a střelou do protipohybu pečetil naší výhru – 1:3.“



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Matěj Chromý, kapitán: Zápas jsme začali dobře, byli jsme aktivní a dařila se nám kombinace. Vytvořili jsme si i několik šancí, ale buď nás zastavila branková konstrukce nebo výborně chytající Pazdera. Do kabiny jsme ale šli s jednogólovým náskokem. Druhý poločas jsme také začali dobře, ale dvacetiminutový výpadek využili domácí k vyrovnání. Po brance Kubalíka už jsme si vedení vzít nenechali. Vyzdvihnul bych výkon Pepy Pazdery, který nám minimálně tři góly chytil.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - T. Pígl [-] , P. Hlavatý [-] , M. Bajtler [-] (46. K. Malý [-] ) , J. Machan [-] (73. J. Šindelář [-] ) , J. Vébr [-] , M. Kotala [-] (46. D. Bazal [-] ) , P. Jambor [-] , P. Patáčik [-] , P. Mazur [-] , M. Pytloun [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Novák [-] , J. Souček [-] , F. Kubalík [-] , P. Zápotocký [-] (56. J. Vedral [-] ) , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , L. Kulhavý [-] (74. P. Nevšímal [-] ) , M. Šulc [-]

ŽK: 47. P. Jambor - 80. M. Šulc .
Hráči zápasu: J. Pazdera - D. Kočí .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - PAZDERA Josef (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než naše vítězství, budeme chtít potvrdit 3 body z domácího prostředí a postupně se prodírat tabulkou vzhůru, kam určitě patříme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů