Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec schytal desítku v Lužné


13

Zápas o šest bodů, souboj o záchranu nebo možná zápas jara. Těmito názvy by se dalo označit utkání luženské Sparty s rynholeckým Baníkem. Domácí ukázali, že nehodlají sestoupit a v záchranářském souboji svého soupeře doslova rozstříleli deseti góly. Obrovský podíl měl na výsledku autor dvou hattricků Radek Pokorný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luxusní náskok

Rynholec začíná získávat důležité body a další takové mohl přidat nyní v Lužné. Baník ale trpí početní nemocí, například brankáře Hriecha klub registroval pouhý den před tímto zápasem. Do velmi důležitého zápasu vstoupili lépe domácí. Ve 13. minutě prodloužil autové vhazování R. Pokorný na Šnajdra, který se dostal před bránícího hráče a střelou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0. Sotva uběhla úvodní dvacetiminutovka, Lužná se radovala znovu. Signál z rohového kopu zafungoval skvělě a po tečované střele jásal R. Pokorný - 2:0.

 

Po půl hodině hry utekl Vejvoda, předložil míč R. Pokornému a luženský kapitán si vedl při zakončení zkušeně - 3:0. O pár minut poté R. Pokorný znovu ukázal, že je pro svůj tým nepostradatelný. Domácí tahoun se dostal do vápna a i přes nedovolený zákrok na svou osobu píchl bodlem míč směrem mezi tři tyče, kde trochu překvapivě propadl přes Hriecha do sítě - 4:0. Rynholec neměl svůj den, přesto jedna šance Baníku stojí za zmínku. Wittmayer se prezentoval pěkným střeleckým pokusem, bohužel pro hosty jen do břevna. První poločas tak měl jasného vítěze.

Nakonec deset

Pokud chtěl Baník se zápasem něco udělat nebo alespoň kosmeticky upravit výsledek, potřeboval rychlou branku. Úvodní čtvrt hodina druhého dějství ale žádnou takovou na obou stranách nenabídla. Síť se znovu rozvlnila tři minuty po odehrané hodině. Vejvoda postupoval sám na Hriecha, ale ten luženského rychlíka vychytal. Míč se ale odrazil přesně do míst, kde stál R. Pokorný a připsat si pro něj čtvrtý gól nebylo vůbec složité - 5:0. O šest minut později znovu R. Pokorný v akci, to když zachytil špatnou rozehrávku soupeře, nahrál Vejvodovi a ten uklízel do prázdné - 6:0.

 

Ve stejné minutě jako padl šestý gól přišel na hřiště jinak náhradní brankář M. Pokorný, který se po dvou minutách působení na hřišti radoval ze svého zakončení na zadní tyči - 7:0. A to stále nebylo ze strany domácích vše! Rynholec se viděl už na cestě domů a na tento zápas by nejraději zapomněl, ale Lužná byla při chuti i nadále. V 76. minutě postupoval sám ze strany Vejvoda a krásným zakončením o tyč přidal další gól - 8:0.

 

O dvě minuty později se o slovo přihlásil znovu R. Pokorný, který zakončoval z prvního dotyku povedenou kombinační akci - 9:0. A jelikož byl jeden hattrick luženskému kapitánovi málo, tak zkompletoval i druhý! K šesté trefě pomohla špatná rozehrávka Hriecha, kterou autor šesti branek nekompromisně potrestal - 10:0. Luženská suverénní jízda skončila zaslouženě takto vysokým vítězstvím a Sparta zároveň ukázala, že v nižší soutěži hrát odmítá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr: Konečně jsme od začátku využili šance, které jsme si vytvořili a byl klid. Poté jsme si zápas užili bez nervů a v pohodě jsme si zastříleli.




Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - P. Staněk [-] (46. F. Hornof [-] ) , P. Mezei [-] , J. Staněk [-] - R. Šnajdr [-] (69. S. Fronk [-] ) , R. Pokorný [-] , R. Grill [-] (69. M. Pokorný [-] ) , J. Špička [-] - J. Lebeda [-] (52. V. Svoboda [-] ) , J. Vejvoda [-] - M. Cibulka [-]

TJ Baník Rynholec
F. Hriech [-] - D. Jirava [-] , P. Fonod [-] , L. Dadák [-] , J. Matějka [-] (46. L. Kováč [-] ) , T. Měsíček [-] , O. Humr [-] , M. Wittmayer [-] (46. M. Chvaščák [-] ) , T. Perlík [-] , M. Beran [-] , V. Kemr [-]

ŽK: 24. J. Špička - 46. M. Beran , 58. T. Perlík .
Hráči zápasu: J. Staněk , R. Pokorný , J. Vejvoda .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: BENEŠ Jan - JASANSKÝ Petr, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Další zápas o šest bodů. Lužná přišla kvůli červeným kartám na delší dobu o dva hráče. Rynholec se zvedá a i jeho sestava začíná zase nabírat na síle. Myslím si, že vyhraje Baník, ale bude to boj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích