4:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rynholec přišel o výhru v poslední minutě


Branky


23. L. Dadák , 58. M. Beran , 61. L. Dadák - 12. L. Fiška , 54. V. Kyncl , 90. L. Fiška
12

Další důležitý zápas pro Rynholec, tentokrát v domácím prostředí proti Kněževsi. Hostující celek může hrát v pohodě a naopak od svého protivníka nemusí řešit záchranářské trable. Baník byl velmi blízko k cennému vítězství, o které se nechal připravit v poslední minutě. Dva body po penaltové loterii by jistě domácí před zápasem brali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dadák trestal

Baník vstoupil do zápasu lépe a zkoušel dlouhými nákopy překonat obranu soupeře. Kněžěveská defenziva ale působila kompaktně a veškeré snažení svého soupeře eliminovala. Ve 12. minutě se po brejku dostal do šance Fiška, který přesným zakončením otevřel skóre zápasu - 0:1. Domácí inkasovaná branka ale nepoložila a Baník šel za vyrovnáním. K tomu pomohl Lenner, který neudržel centrovaný míč a jeho zaváhání potrestal Dadák - 1:1. Autor rynholecké branky se dostal ještě do jedné možnosti, ale hlavou druhý gól nepřidal. To je vše, co první poločas nabídl.

Kněževeský výpadek

Druhý poločas se stejně jako ten první nehrál v příliš vysokém tempu, naopak. Pokud by hráči obou celků měli sporttestery nebo jiné zařízení měřící pohyb a počet naběhaných kilometrů, tak by se jim příliš nechlubili. Kněževes do druhé půle vstoupila lépe a v 54. minutě se radovala z vedení. Dlouhý aut Vršeckého prodloužil Kollár na Kyncla a ten prostřelil Drábka - 1:2. Po vedoucí brance ale nastal výpadek, který Baník potrestal.

 

O pár minut později zahrávali domácí standardní situaci, ze které se prosadil přesnou hlavičkou Beran - 2:2. Vyrovnání bylo domácím málo, a tak udeřili znovu. A znovu to bylo ze standardní situace, tentokrát z rohového kopu, po kterém se šel radovat Dadák - 3:2. Kněževeský výpadek domácí potrestali a nejraději by slyšeli konečný hvizd sudího Týče. Do toho ale zbývala ještě půl hodina.

 

Vedení mohl navýšit Perlík nebo Humr, jejich nájezdy ze strany ale k brance nevedly. Čas plynul a domácí chtěli těsné vedení ubránit. Rynholec trochu polevil a stejně jako v případě Kněževsi se mu to stalo osudným. Jak se říká, fotbal se hraje devadesát minut a právě to byl kámen rynholeckého úrazu. Poslední minuta utkání, nákop Plačka směrem dopředu. Vršecký prodloužil míč na Kyncla, ten připravil Fiškovi a autor první branky propálil Drábka - 3:3.

 

Hostující mladík ukradl soupeři vítězství a poslal zápas do penaltového rozstřelu. V něm se jako jediný mýlil Kejla, a tak plusový bod zůstal na domácí rozpálené umělce - 4:3 po pen.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek: V zápase plném nepřesností jsme získali důležité dva body a zabojovali o záchranu. Škoda obdrženého a vyrovnávacího gólu v poslední minutě. Další kolo v Lužné bude o šest bodů.

FK Kněževes
Jan Plaček: Domácí začali lépe, ale nemohli se dostat do naší dobře postavené obrany. Z brejku jsme šli do vedení, ale soupeř zvládl vyrovnat a více první poločas nenabídl. Do druhé půle jsme vstoupili lépe my a šli jsme do vedení. Během chvíle jsme ale přestali hrát a dostali jsme dva góly. Ke konci zápasu zase polevil soupeř a my jsme toho využili k vyrovnání.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
M. Drábek [-] - M. Beran [-] , M. Wittmayer [-] , M. Kedroň [-] , D. Mrázek [-] , J. Matějka [-] , J. Pelc [-] (67. P. Fonod [-] ) , O. Humr [-] , J. Pozníček [-] , T. Perlík [-] , L. Dadák [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - V. Kyncl [-] , J. Vršecký [-] , P. Kollár [-] (71. R. Hertl [-] ) , L. Vondruška [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Kříž [-] , P. Čihař [-]

Hráči zápasu: L. Dadák - L. Fiška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝČE Vladimír - TVRZ Marek, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Kněževes je favorit. Pokud se sejde, měla by tuto roli potvrdit.