2:1
(1:1)
40. J. Ryba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baníku to konečně vyšlo, odneslo to Městečko


Branky


2. J. Matějka , 67. O. Humr - 40. J. Ryba
11

Na konci října minulého roku si připsal Rynholec poslední vítězství, když urval tři body v Roztokách. Od té body pocit výhry Baníkovci nezažili. Změnit to mohli proti Městečku, které se také nenachází v ideálním rozpoložení. Utkání odstartovala velmi kuriózní branka, která nakopla domácí a ti nakonec vítězství po velmi dlouhé době doslova urvali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní gól

Zápas odstartoval velmi rychlý a kuriózní gól. Kolem poloviny hřiště nedaleko lajnové čáry se k odkopu směrem na branku Městečka odhodlal Matějka. Míč letěl vysoko a padal směrem k brance. Brankář Abrahám vysoký nákop podcenil, zareagoval pozdě a míč padl o tyč za jeho záda - 1:0. Pro domácí velmi důležitý gól, který jim usnadnil vstup do zápasu a dodal sebedůvěru. Rynholec měl i další příležitosti, další branka ale nepřicházela. Městečko se postupem času snažilo s utkáním něco udělat, záložní řada zlepšila pohyb a přicházely šance.

 

Ryba se zjevil sám před Drábkem, ale jeho lob skončil nad rynholeckou svatyní. Dalekonosnou střelou to zkoušel i Šnídl, ale Drábek jeho projektil dokázal vytěsnit. Čas plynul a domácí tlačili čas očíma, ve snaze udržet těsné vedení do kabiny. Ve 40. minutě se ale po povedené akci a po přečíslení dostal míč před branku na kopačku Ryby, který neměl problém uklidit do odkryté branky - 1:1. První poločas tak neměl vítěze.

Přímák rozhodl

Druhý poločas tak nabídl přetahovanou o důležité body. Není zvykem, aby Městečko hrálo o záchranu v soutěži. I Rynholec ale dokáže hrát klidný střed tabulky, tato sezóna ale ukazuje, že soutěž je velmi vyrovnaná a každý může hrát s každým. Po hodině hry se dopustili hosté nedovoleného zákroku nedaleko vlastního pokutového území a Rynholci tak nabídli zajímavou pozici na zakončení. Míč si postavil Humr a pumelicí do šibenice na stranu brankáře vrátil svému týmu vedení - 2:1.

 

Čas plynul a hrál proti Městečku. To si dokázalo vytvořit několik standardních situací, ale defenziva Baníku se držela. Dobrou pozici k zakončení si chtěl vypracovat Šnídl, který se rval do vápna a i přes atak srdnatě bránících hráčů souboje ustál, ale ke kýžené vyrovnávací brance snaha útočného esa nevedla. Ani střelecký pokus T. Lodera zpoza vápna neznamenal pro domácí vedení ohrožení. Rynholec se tak dočkal prvního jarního vítězství, na které se načekal opravdu dlouho.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek: V důležitém zápase jsme dokázali konečně na jaře zvítězit a získat tři body. Výkon to nebyl nijak oslnivý ani z jedné strany. Šancí jsme měli my v prvním poločase více. Rozhodl krásný gól Humra z trestného kopu. Další utkání s Kněževsí na domácí půdě bude daleko těžší.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Zápas nám vůbec nevyšel, bohužel jsme namočeni v sestupovém pásmu. Sešli jsme se sotva v jedenácti lidech a to jsme věděli, že Zelenka musí o poločas odjet. Vstup do utkání jsme měli katastrofální a rychle jsme prohrávali. Poté nám to záloha trochu rozběhala, měli jsme nějaké šance a dokázali jsme vyrovnat. Ve druhém poločase jsme se dopustili zbytečného faulu u vápna, ze kterého nás domácí potrestali a vedení už udrželi. V každém kole nás čeká zápas jara, teď to bude ten nadcházející s Lužnou. Hráčům, kteří nastoupili se zraněním a se sebezapřením, patří poděkování.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
M. Drábek [-] - M. Wittmayer [-] , M. Kedroň [-] , L. Dadák [-] , J. Matějka [-] , J. Pelc [-] (67. J. Kougl [-] ) , O. Humr [-] (86. M. Chvaščák [-] ) , P. Fonod [-] , T. Perlík [-] , T. Stránský [-] (58. D. Jirava [-] ) , D. Mrázek [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Loder [-] , L. Roubík [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , V. Zelenka [-] (46. J. Loder [-] ) , V. Prokop [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-]

ŽK: 45. D. Mrázek - 45. P. Šnídl .
Hráči zápasu: O. Humr .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání. Mestečko má výsledky nahoru dolů, naopak Rynholci se nedaří i zásluhou neproměňování šancí. Myslím si, že zápas skončí dělbou bodů.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích