2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj o šest bodů zvládl Řevničov


Branky


10

Velmi důležitý zápas mezi celky, které se pohybují ve spodní části tabulky. Klasický zápas o šest bodů se odehrál v Lužné, kam zavítal Řevničov. Utkání nabídlo branky na obou stranách a v závěru zápasu dodatečně udělené červené karty. Bylo se na co dívat, radost po závěrečném hvizdu ale byla na straně hostující Sparty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Začátek zápasu patřil domácímu celku, který si vytvořil zajímavé situace, ale ty branku nepřinesly. Grill v těsné blízkosti před Peterkou selhal. Vejvoda se po samostatném nájezdu na branku mezi střelce také nezapsal, to když pálil do Peterky. Řevničov musel řešit nepříjemnost v podobě nuceného střídání T. Bohatého hned ve 2. minutě, za kterého naskočil Fujera. Právě on byl prvním hráčem, který rozvlnil síť. Radost na hostující straně ale zhatil zdvižený praporek pomezního sudí, který spatřil ofsajdové postavení nahrávajícího hráče. V další obrovské šanci se v luženském dresu objevil Gjeorgjiev, kterému připravil před branku míč Vejvoda, ale hráč cizí národnosti odmítl vedoucí gól.

 

Lužná se ale přeci jen z další šance dočkala. Běžela 41. minuta, Pokorný si našel odražený míč po centru do vápna a rozveselil domácí publikum - 1:0. Řevničov inkasovaná branka nepoložila, naopak. Hosté si vytvořili obrovskou příležitost. Jan Husák našel pod sebou na malém vápně Kapra, ale tomu se zamotal míč mezi kopačky. Už se zdálo, že luženská Sparta vedení do kabiny udrží, ale opak byl pravdou. Rohový kop Jana Husáka přilétl na hlavu Tótha, který gólem do kabiny stanovil konečné poločasové skóre - 1:1.

Slepené góly

Druhý poločas nabídl vyrovnanou partii, ve které oba celky začínaly na stejné startovací čáře. Šance byly k vidění na obou stranách, ale další gólová byla k vidění po hodině hry. Pro Řevničov velmi nešťastná branka, když centrovaný míč Mezeie vyrážel Peterka pouze do hlavy Gjeorgjieva, od kterého se odrazil do branky - 2:1. U gólu ale nerozhoduje to, jestli je výstavní nebo pro soupeře smolný. Rozhoduje to, jestli platí nebo ne. A v tomto případě měla rozhodně Lužná důvod k radosti. Ta ale netrvala vůbec dlouho a rychle skončila.

 

Po pár minutách bylo srovnáno. Domácí fotbalisté nevyužili vedení a dovolili soupeři vrátit se zpět do hry. Po rohovém kopu se mezi střelce utkání zapsal také Kapr - 2:2. A o minutu později bylo na řevničovské straně ještě veseleji! Sedlák z pozice defenzivního hráče vyvezl míč a svou cestu zakončil tečovanou střelou, která skončila za Kopřivou - 2:3. Domácí si vytvořili ve zbytku zápasu tlak a hnali se za vyrovnáním. Zásadní moment přišel v samém závěru, kdy byl v hostující šestnáctce zastaven Vejvoda a domácí se dožadovali pokutového kopu. Sudí Strouhal byl ale opačného názoru a Lužná u něj se svými připomínkami nepochodila.

 

Závěr zápasu tedy nepřinesl kýžené vyrovnání a duel o šest bodů patřil Řevničovu. Po konci utkání si domácí nenechali nespokojenost vůči sudím pro sebe, za což byli odměnění Ambrůžek s Kolocem červenými kartami.

 

Galerie od Jany Malecké.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr: Pořád je to stejné. Místo toho, abychom v poločase vedli o tři góly, tak dostaneme gól do šatny a znovu ze standardní situace. Poté se trápíme celý zápas. Druhou půli jsme nebyli lepším týmem. Dali jsme šťastný gól a místo toho, abychom soupeře dorazili, tak si necháme dát během tří minut dva góly. A závěr nemá cenu komentovat. Opět jasná penalta na Vejvodu a rozhodčí nic.

SK Sparta Řevničov
Lukáš Vait: Na zápase byla super atmosféra, bylo hodně diváků. Pro nás těžký a důležitý zápas, který z počátku řídili domácí, poté byl po neúspěšných šancích zápas pro obě mužstva vyrovnaný. Pomohl nám brankář, který chytil dvě tutovky. Díky němu můžeme být rádi za urvané tři body.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - M. Koloc [-] , P. Ambrůžek [-] , P. Mezei [-] , J. Kolínský [-] - R. Šnajdr [-] (86. V. Svoboda [-] ) , R. Pokorný [-] , R. Grill [-] (86. V. Černý [-] ) , F. Hornof [-] (63. R. Bešík [-] ) - K. Gjorgjiev [-] , J. Vejvoda [-] -

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , M. Kočí [-] , L. Vait [-] , L. Přibyl [-] (46. J. Smutný [-] ) - J. Sedlák [-] (90. J. Urbanovič [-] ) , J. Husák [-] , M. Beneš [-] - V. Kapr [-] , J. Husák [-] - T. Bohatý [-] (2. J. Fujera [-] )

Hráči zápasu: M. Beneš , M. Kočí , J. Sedlák .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BOHATÝ Petr, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: remíza

Souboj dvou týmu ze spodu tabulky. Lužná má papírově silnější mužstvo než hosté a potřebovala by uhrát vítězství za tři body. Řevničov se ale bude také rvát.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza