0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty litovaly neproměněných šancí


Branky


10

Senomaty mají za sebou zápas v Lišanech, kde musely vývoj utkání otáčet na svou stranu. Nyní čekal Berany soupeř, který se pyšní jarní neporazitelností. Pustověty chtěly svou sérii bez porážky protáhnout a byť v zápase tahaly místy za kratší provaz, nakonec braly plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Pustověty vstoupily do zápasu sérií dvou rohových kopů, ze kterých ale Ráce neohrozily. Celkově se senomatský brankář při svém návratu na trávník po delší době příliš nezapotil, naopak jeho kolega na druhé straně měl plné ruce práce. A to hned s prvním zakončením domácích, které musel vyrážet na tyč. Senomaty také zahrozily z rohových kopů, po kterých následovaly pro pustovětskou defenzivu nepříjemné závary.

 

Domácí měli převahu a vytvářeli si zajímavé příležitosti, problém však byl s jejich proměňováním. Střelecky to zkoušel Komín, ale jeho pokus vyrazil Beneš. Pouze však do míst, kde stál Kodeš, ale ani on nepřekonal brankáře Sokola, který má na jaře velmi slušnou formu. V dalších šancích neuspěl Sailer. To když šel dvakrát sám ze strany. V jednom případě si vylámal na hostujícím brankáři zuby, v druhé příležitosti nemířil přesně. První poločas tak za převahy domácího celku branku nenabídl.

Nedáš, dostaneš

Do druhého poločasu se výkon hostujícího Sokola zvedl a přicházely i brankové příležitosti. Nejprve ale na domácí straně, ale hlavička R. Hůly nebyla přesná a další ze závarů také gólem neskončil. Pustověty odolávaly a po hodině hry se postaraly o překvapení a zlom v utkání. Po chaosu v senomatské šestnáctce se nedomluvil Sailer s Rácem, domácí hráč odhlavičkoval míč pouze do míst, kde byl připravený Holeček a ten zaváhání potrestal - 0:1.

 

Vzhledem k průběhu zápasu dosti překvapivé vedení a před domácími fotbalisty stál velmi těžký úkol. Jejich soupeř umí bránit a není zrovna tím týmem, který by v každém zápase inkasoval více branek. A Sokol mohl vedení i navýšit. Přímý kop Hranaie další branku nepřinesl, v další velké příležitosti byl tentokrát Rác proti Holečkovi při jeho nájezdu ze strany úspěšný a držel svůj tým v naději o bodový zisk. Senomaty se hnaly za kýženou brankou. V závěru zápasu byl k vidění dosti hraniční souboj v hostující šestnáctce. Sudí Kozák ale vyhodnotil situaci jako v souladu s pravidly a závěrečným hvizdem ukončil zápas, kde lepší tým prohrál.

 



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Pustověty na jaře neprohrály a v tomhle zápase se dá říci, že se k ním přiklonilo štěstí. Kluci zápas odmakali, dostali jsme smolný gól, předvedli jsme dobrý výkon. Jen škoda neproměněných šancí, kterých bylo dost. To se ve fotbale stává, že někdy prohraje i lepší tým.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka: Zápas by se dal shrnout slovy nedáš, dostaneš. Senomaty měly v prvním poločase převahu jak v šancích, tak celkově ze hry. Co si vybavuji, tak my jsme se nedostali za první poločas do jediné šance. Kdyby Senomaty po první půli vedly, tak se není čemu divit, ale to by nesměl být v bráně Beny, který nás podržel a zajistil nám nulu v zadu. K druhéhmu poločasu jsme přistoupili zodpovědněji co se týče dostupování hráčů a vyplatilo se. Po chaosu před brankou domácích se nám povedlo vstřelit gól a ubetonovat výhru.



Sestavy


SK Senomaty
L. Rác [-] - J. Vávra [-] , M. Sailer [-] (82. M. Špidra [-] ) , L. Mácha [-] , R. Hůla [-] , D. Hůla [-] , A. Polcar [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , R. Trešl [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Hranai [-] (89. M. Kameník [-] ) , T. Volráb [-] , T. Elznic [-] , M. Peták [-] (90. F. Kratochvíl [-] ) , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-] (46. M. Šimon [-] ) , J. Sixta [-] , P. Hovorka [-]

ŽK: 85. M. Komín - 21. J. Hula , 34. P. Hovorka , 70. M. Šimon , 84. P. Matějovský .
Hráči zápasu: J. Vávra - M. Beneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŽEMLIČKA Josef, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra domácích

Senomaty u nás získaly body, když druhý poločas zápas otočily a myslím si, že se dostanou zpět na vítěznou vlnu a budou mít druhou výhru v řadě.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza