Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes chybovala a Hředle trestaly


Branky


9

Favorit soutěže ze Hředel zajížděl v rámci osmnáctého kola do Kněževsi. Domácí chtěli jistě podzimního mistra potrápit a obrat ho o body. Začátek byl z jejich strany aktivní, ale přišly chyby, které hosté z Traverza arény trestaly. A byť jejich výkon nebyl důvodem ke spokojenosti, na výhru to stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start

Kněževes začala zápas lépe, ale její optickou převahu zastínila branka hostí hned z 9. minuty. Bechner podržel míč, poslal do ulice Dav. Minaříka a ten přesnou střelou k tyči nedal šanci Vrábíkovi, který zaskakoval mezi třemi tyčemi za Lennera - 0:1. O pár minut později byl u počátku gólové akce znovu Bechner. Ten posunul na T. Čudu, hředelský kapitán nahrál míč Dav. Minaříkovi a ten zpoza vápna našel volné místo tentokrát u druhé tyče - 0:2.

 

To ale nebylo ze strany hředelského FK vše. Znovu to byl Bechner, který připravil gólovku Zilcherovi, ale vytáhlý útočník branku z dobré pozice přestřelil. Kněževes jen přihlížela ofenzivnímu snažení svého soupeře, který přidal další gól. Žihla poslal dlouhý míč za obranu, Bechner se dostal před své strážce a překonal bezmocného brankáře - 0:3. Světe div se, hráči v zelenobílých dresech po třetí brance přestali nepochopitelně hrát a to bylo vodou pro domácí mlýn.

 

Kněževes vycítila, že je pravý čas přitlačit. Zaváhání T. Čudy a následný závar brankou neskončil, stejně tak povedený střelecký pokus Beneše, který protáhl Malinovského. Hředelský brankář byl dosud bez práce, ale ve 30. minutě musel spolu se svými spoluhráči standardce soupeře. Tu zahrával R. Čihař. Míč poslal do vápna, kde byl v souboji s nedůrazným brankářem úspěšnější Plaček - 1:3. Hředle ale facka od domácích probrala a ještě v téže minutě skórovaly.

 

T. Vitner poslal míč za obranu, kam si naběhl Bechner a přesnou ranou si připsal svůj stý gól v zelenobílém dresu - 1:4. Krátce nato mohl hředelský kanonýr zaznamenat hattrick, ale uličku Slámy a následný samostatný nájezd neproměnil. V poslední akci první půle to byl Sláma, který po nahrávce od Dav. Minaříka uvnitř šestnáctky narval míč pouze do dobře stojícího Vrábíka.

Kněževes bojovala

Definitivní pojistka mohla ze strany hostí přijít hned po pěti minutách druhého dějství. Kroupa vysunul do samostatného nájezdu Bechnera, ale hředelský snajpr odmítl hattrick. A tak přišel trest. R. Čihař se uvolnil za hranicí vápna a pěkným gólem vrátil Kněževes do hry - 2:4. Hředle sice vedly o dvě branky, ale inkasovaná branka s psychikou podzimního mistra zamávala. Trenér Jan Sklenář musel řešit nepříjemnost v podobě zranění Žihly a Dav. Minaříka. I z tohoto důvodu hráli hosté krátký časový úsek v deseti.

 

Kněževes přidala v důrazu a hnala se za kontaktním gólem. Domácí vyhlíželi naději na bodový zisk, ale mezitím jim pláchl střídající Brož a se svou gólovkou nenaložil vůbec dobře. Hra se přesunula do závěrečné čtvrt hodiny a hředelská defenziva čelila standardní situaci. Z té zahrozil Plaček, který se na zbytek zápasu vysunul na hrot. Další dobrou šanci měl R. Čihař, ale Malinovský spolu s bránícími hráči přežil bez újmy v podobě další inkasované branky, a ta by s vývojem zápasu sakra zamávala!

 

V 79. minutě napravil své zaváhání při gólovce Brož, který vysunul čerstvého mladíka Liprta a ten se po šesti minutách na hřišti ze samostatného nájezdu prosadil - 2:5. Uklidňující gól pro Hředle byl zároveň premiérovým tohoto mladíka v zelenobílém! Závěr utkání patřil Kroupovi, který se z vlastní poloviny vydal na výlet. Stoper hostujícího celku vsadil na své dovednosti, prošel celým hřištěm, na závěr si poradil i s Vrábíkem a uklidil míč do prázdné branky - 2:6. Krásná fotbalová tečka za velmi zajímavým zápasem.

 

Galerie od Štefana Ferencze a Šárky Krejčové.

 

Zdroj: webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček: Vstup do zápasu jsme měli lepší, ale to platilo pouze pro prvních pět minut. Dělali jsme minely a Hředle je trestaly. Dostaly se do rychlého vedení, ale my jsme dokázali ze standardky snížit. Do kabiny jsme ale inkasovali další gól. Celkově jsme to vzadu měli hodně otevřené, navíc musel zaskočit za Lennera mezi třemi tyčemi Vrábík. Hředle si ale myslely, že to půjde samo. Třígólové vedení je uspokojilo a my jsme tam měli šance, které jsme bohužel neproměňovali. Ve druhém poločase jsme rychle snížili a měli další šance, které jsme ale bohužel nevyužily. Hředle v závěru přidaly další dva góly a bylo po zápase.

FK Hředle
Jan Sklenář: Spokojen jsem především se třemi body, k výkonu mám určitě výhrady. Sami jsme si udělali zápas náročnější než mohl být. Po čtvrthodině jsme vedli o tři branky a vše nasvědčovalo naprosto pohodovému zápasu. Znovu a po kolikáté již, jsme inkasovali ze standartní situace, ale hned odskočili do znovu tříbrankového rozdílu. Ovšem v úvodu druhého poočasu jsme znovu inkasovali a od té doby to bylo hodně nervózní. Dost nás to bolelo a bohužel jsme přišli o další hráče. V závěru jsme přidali ještě další dvě trefy. Gratuluji Denisovi Bechnerovi ke stému vstřelenému gólu v našem klubu a mladičkému Tomášovi Liprtovi k jeho premiérové trefě mezi dospělými.



Sestavy


FK Kněževes
J. Vrábík [-] - J. Plaček [-] , L. Vondruška [-] (58. R. Hertl [-] ) , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , L. Fiška [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , V. Beneš [-] , P. Kollár [-] , P. Čihař [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] , D. Bechner [-] , M. Vitner [-] (31. D. Minařík [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , Z. Žihla [-] (73. T. Liprt [-] ) , D. Zilcher [-] (46. D. Brož [-] ) , D. Kroupa [-] , B. Amauwah [-]

ŽK: 59. V. Beneš , 72. L. Fiška , 90. L. Malafa .
Hráči zápasu: D. Kroupa , D. Bechner , D. Minařík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BOHATÝ Petr, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Hředle jsou tuto sezónu suverénní a v Kněževsi to potvrdí.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů