J. Beneš 23. (p.)
J. Vydra 36.
J. Beneš 50.
4:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nerozhodný duel tatranské a zavidovské rezervy


Branky


23. J. Beneš (p.) , 36. J. Vydra , 50. J. Beneš - 29. D. Štiller , 40. J. Hanych , 47. J. Hanych
10

Souboj B-týmů nabídlo sedmnácté kolo rakovnického okresního přeboru. Na Šamotku zavítala zavidovská rezerva. Pikantní duel to byl pro trenéra Libora Šímu, který se představil jako hráč v dresu hostí, ale jako kouč působí na opačné straně. Zajímavostí bylo, že domácí rezerva nastoupila ve žlutomodrých dresech svého městského rivala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby se trestaly

Na obou týmech bylo vidět, že chtějí držet míč a tvořit hru. Více ze hry měla domácí rezerva, která si vytvořila úvodní tlak. Ten ale hostující béčko ustálo a také se pokusilo o ofenzivu. S centrovanými míči si ale domácí defenziva poradila, a tak bylo skóre po úvodní dvacetiminutovce bezbrankové. O pár minut později tomu bylo jinak. Vydra se prosadil ze své levé strany, udělal kličku M. Štillerovi a ten poslal domácího křídelníka k zemi. Pokutový kop si vzal J. Beneš a proměnil - 1:0.

 

Zavidov ale našel odpověď. Hostující rezerva se mohla opřít o zkušený útok, a tak veškerými míči hledala Korčáka s Hanychem. Po jedné takové akci získali hosté roh. Po centru D. Štillera od praporku míč propadl přes A. Beneše a zavidovské béčko se mohlo jít radovat - 1:1. Bylo vyrovnáno, ale ne na dlouho. Hlavní slovo si vzal znovu Vydra, který vystihl nepovedenou rozehrávku zavidovského brankáře a podél něj vrátil svému týmu vedení - 2:1. Vedení ale opět netrvalo dlouho. Chybu v domácí rozehrávce potrestal Hanych a do kabin se šlo za nerozhodného stavu - 2:2.

Rozhodovaly penalty

Druhý poločas začal a oba celky na nic nečekaly. Ve 47. minutě vyslal přesnou přihrávkou Dvořák míč na Korčáka, který na zlatém podnose naservíroval Hanychovi zakončení do prázdné - 2:3. Vedení hostující rezervy nevydrželo dlouho. Po závaru před Štillerem dotlačil míč do sítě J. Beneš - 3:3. Vypadalo to, že by se s góly mohl roztrhnout pytel, ale opak byl pravdou. Čas plynul a tlak domácích se zvyšoval.

 

B-tým Tatranu se pokoušel do svého soupeře dostat a zařídit vítězný gól, na druhé straně po rozhodující brance toužil i Zavidov. Domácí to zkoušeli přes Červeného, ale jeho povedené centry nikdo nedokázal přetavit v branku. Na druhé straně ale domácí defenziva taktéž nepustila svého soupeře ke gólovému zakončení, a tak zápas dospěl až do penaltového rozstřelu. V něm byli úspěšnější domácí, kteří se mohli těšit z plusového bodu - 4:3 po pen.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Jiří Holý: V prvním poločase jsme toho soupeři moc nedovolili a spíše jsme měli míč v držení my. Z penalty jsme šli do vedení, ale soupeř z rohového kopu srovnal. Znovu jsme šli do vedení, ale podruhé jsme dostali takový zbytečný gól. Ve druhém poločase jsme rychle inkasovali z míče za obranu, ale rychle jsme srovnali. Ke konci jsme si vytvořili tlak, ale gól už nepadl a rozhodovaly penalty.

FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý: Od prvních minut se oba týmy snažily držet míč a kombinovat. Více ze hry měli domácí, kteří nás chtěli od počátku zaskočit svou aktivitou. My jsme ale odolali úvodnímu tlaku a hra se srovnala. Do vedení šel z penalty soupeř, ale my jsme se dále snažili hrát dopředu a po rohovém kopu jsme srovnali. Nerozhodný stav netrval dlouho a soupeř potrestal naši špatnou rozehrávku. Koncem poločasu se ale dopustili chyby v rozehrávce i domácí a bylo srovnáno. Začátkem druhého poločasu jsme šli do vedení, které ale netrvalo dlouho. Domácí nás ke konci zatlačili, ale zápas nakonec skončil nerozhodně a v penaltách byl šťastnější soupeř.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - J. Holý [-] , T. Kotaska [-] , M. Valcha [-] (85. L. Fidler [-] ) , J. Mareš [-] , G. Kakachia [-] , J. Beneš [-] , J. Vydra [-] , O. Jelínek [-] (80. M. Těšínský [-] ) , J. Červený [-] , V. Čadek [-] (64. M. Alexij [-] )

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - T. Korčák [-] (51. L. Šíma [-] ) , M. Dvořák [-] (83. J. Kraus [-] ) , M. Skoupý [-] (64. R. Samson [-] ) , D. Štiller [-] , E. Pšenička [-] , J. Hanych [-] , M. Petrů [-] , P. Hornof [-] , J. Hvězda [-] , T. Diepold [-]

ŽK: 26. J. Vydra , 39. M. Valcha - 48. M. Petrů , 65. J. Hanych .
Hráči zápasu: J. Vydra , V. Čadek - D. Štiller .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TÝČE Vladimír, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích