4:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov během čtyř minut otočil zápas s Kněževsí


Branky


51. M. Kočí , 66. V. Kapr , 68. J. Husák , 70. M. Tóth - 27. T. Kejla , 50. L. Fiška , 84. V. Kyncl
10

Řevničov stejně jako Olešná není v ideální pozici. Nyní Sparta přivítala na svém hřišti těžkého soupeře v podobě Kněževsi. Hosté chtěli využít absence a celkové situace na straně soupeře, ale zápas se sám nevyhraje. O tom se hostující celek přesvědčil zejména ve druhém poločase, kdy ztratil vedení a domácí během čtyř minut utkání otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek

První poločas nabídl pomalejší rozjezd a opatrnou hru z obou stran. Do šancí se dostávali domácí, kteří ale pouze rozchytávali Lennera. Jakoby mu chtěli naznačit, co se ve druhém poločase stane. Kněževes měla k dispozici pár standardek, ale kvalitu svých vysokých hráčů nevyužila. Velké varování hostujícímu celku nastalo po brejkové situaci z kopačky Jana Husáka, který orazítkoval tyč.

 

První a jediné branky v první půli se dočkali fanoušci ve 27. minutě. A radost z ní měli především ti hostující. Vondruška se prosadil po své straně, dostal míč do vápna a na zadní tyči zakončoval do odkryté svatyně Kejla - 0:1. Řevničov mohl srovnat, ale velmi dobrou akci nevyřešil dobře Kapr. Do kabin se tak šlo za nejtěsnějšího vedení hostí.

Čtyřminutovka rozhodla

S jasným cílem šly oba celky do druhého poločasu. Řevničov byl sice aktivnější, ale přišla brejková situace Kněževsi a s domácími to nevypadalo vůbec dobře. T. Kyncl ve vápně uvolnil patou na penaltě postaveného Fišku a ten navýšil vedení - 0:2. Domácí inkasovaná branka ale nepoložila, naopak. O minutu později hned z rozehrávky našel Beneš dlouhým míčem za obranu Kočího, který poslal míč kolem Lennera - 1:2.

 

Velmi důležitá branka vrátila Spartu do zápasu. Vyrovnat mohl Tóth, ale po závaru mířil pouze do připraveného kněževeského brankáře. To ale nemuselo domácí vůbec mrzet. V 66. minutě přišel centr Jak. Husáka na zadní tyč, kde byl na správném místě připravený vyrovnat Kapr - 2:2. Svým gólem zařídil nejen vyrovnání, ale také nastartoval čtyřminutovku řevničovského obratu a zároveň i kněževeské popravy.

 

O dvě minuty později se prosadil přes bránícího hráče Jan Husák a přesnou střelou zařídil řevničovské vedení - 3:2. V 70. minutě bylo dílo dokonáno. Na rohový kop Jana Husáka si naběhl Tóth a placírou završil úžasnou řevničovskou čtyřminutovku - 4:2. Kněževes tak krátkou pasáží přišla o své vedení a musela dotahovat. Zápas se posunul do poslední desetiminutovky. Dlouhý nákop Lennera podcenila domácí obrana, Fiška našel ve vápna čerstvého V. Kyncla a ten mířil mezi nohy Peterky - 4:3. Žádné drama se ale v závěru nekonalo, domácí zápas dotáhli do vítězného konce.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 

Zdroj: webové stránky SK Sparta Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Pavel Bohatý: Od začátku jsme měli o něco více ze hry a postupně z toho pramenily i šance. Bylo jen otázkou času, kdy to tam začne padat. Zápas mohl dopadnout jakkoliv, Kněževes urputně bránila a hrozila z rychlých protiútoků, ale nakonec jsme šťastnější my.

FK Kněževes
Jan Plaček: Domácí začali lépe. Vytvořili si šance, které ale neproměnili. My jsme z první šance dali branku. Ve druhém poločase jsme dali rychlý gól, ale hned z rozehrávky jsme inkasovali. Během čtyř minut jsme pak dovolili soupeři dát tři branky a ten tak zápas otočil. Byl to bojovný zápas na těžkém terénu.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] (77. J. Sedlák [-] ) , L. Vait [-] , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , M. Kočí [-] , P. Bohatý [-] , M. Beneš [-] - V. Kapr [-] (90. P. Kohout [-] ) , J. Husák [-] -

FK Kněževes
L. Lenner [-] - L. Vondruška [-] , T. Kyncl [-] , J. Vrábík [-] (74. V. Kyncl [-] ) , T. Kejla [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , R. Čihař [-] , J. Vršecký [-] , P. Kollár [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 27. T. Bohatý , 82. M. Kočí - 59. L. Vondruška , 90. R. Čihař .
Hráči zápasu: M. Beneš , M. Kočí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - SABO Jiří, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů