Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 13:30

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Černého a Procházky přinesl záchranářské body


10

Olešná je aktuálně na posledním místě, což rozhodnění není pozice, kde by se měla Pásovka nacházet. Svěřenci Zdeňka Vopata řeší záchranářské trable a pokud se chtěji v soutěži udržet, musí maximálně bodovat. Proti Městečku je čekal těžký zápas, který ale zvládli na výbornou a po vysokém vítězství a slabém výkonu Ohnivců si připisují další důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná trestala

Od začátku zápasu byla vidět na domácích hráčích chuť zvítězit a přiblížit se tak záchraně. Olešná vstoupila do zápasu aktivně a po úvodní dvacetiminutovce se radovala z první branky. Š. Procházka našel centrem Itnera a spolupráce exrakovnických fotbalistů skončila gólem - 1:0. O pár minut později šel prvně jmenovaný sám na Abraháma a navýšil vedení - 2:0. Městečko se hledalo, ale i tak našlo sílu na kontaktní branku. Po individuální akci korigoval Šnídl - 2:1.

 

Hostující celek toho ale moc nepředvedl a branka kanonýra Šnídla byla vůbec jedním z mála. Poté si slovo vzala zpátky Olešná a dominovala. Krátce po půl hodině hry se mezi střelce zapsal také Černý - 3:1. Rozdíl dvou branek byl ale domácím málo, a tak to byl znovu Černý, který využil zaváhání v defenzivě soupeře a stanovil konečné skóre prvního dějství - 4:1.

 

Dva hattricky

Městečko chtělo dát zapomenout na svůj nedůrazný projev v prvním poločase a v tom druhém se pokusit se zápasem něco udělat. K tomu ale měli svěřenci Stanislava Jansy daleko. Jejich výkonu chyběl pohyb, větší nasazení a možná mu chybělo vlastně úplně všechno. Navíc se kupily chyby, které domácí celek trestal. Absence Urbana v záložní řadě byla znát, stejně jako tak chyběl Heger při defenzivní činnosti. Po hodině hry se dočkali příchozí diváci další branky.

 

A znovu to byla Olešná. Na hranici vápna napřáhl Černý a zkompletoval svůj hattrick - 5:1. Běžela 69. minuta a byl to znovu Černý, který se podepsal pod další gól. Nyní jako asistent, když vysunul Š. Procházku a ten nedal Abrahámovi šanci - 6:1. Defenziva Pásovky neměla příliš práce, pozor si však musela dát na Šnídla. Ten se prosadil v zápase podruhé, ale to bylo ze strany Ohnivce vše - 6:2. Poslední desetiminutovka přinesla ještě jeden gól na domácí straně. A také druhý hattrickový v podání Š. Procházky - 7:2. Olešná zaznamenala důležité vítězství a velký krok k záchraně.

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Šimon Procházka, útočník: Od začátku se pro nás zápas vyvíjel dobře. Soupeř na naše dvougólové vedení odpověděl kontaktní brankou, ale my jsme přidali další dvě a do šaten jsme šli s velmi dobrou náladou. Ve druhé půli jsme pokračovali v aktivitě a přidali další góly. Na konci se mi povedlo dovršit hattrick, za což jsem rád a zbytek zápasu jsme v pohodě dohráli. Z výsledku mám opravdu radost, celý tým hrál skvěle.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: V zápase nám chybělo dost hráčů, což nás ale vůbec neomlouvá. V záložní řadě chyběl pohyb, vzadu jsme dělali chyby a soupeř je trestal. Propadli jsme po všech stránkách a po takovém výkonu jsme si prohrát zasloužili.



Sestavy


FC Olešná
P. Zemjanek [-] - P. Bučák [-] , K. Ivančík [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] - T. Itner [-] (83. Z. Přibík [-] ) , J. Procházka [-] - L. Konopásek [-] , J. Černý [-] , M. Polášek [-] (22. V. Zadnevulytsia [-] ) , Š. Procházka [-] -

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Loder [-] (56. M. Tvrz [-] ) , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , V. Zelenka [-] , J. Jůna [-] , J. Hadrava [-] , F. Jelínek [-] , D. Jun [-]

ŽK: 40. J. Procházka - 78. J. Vician .
Hráči zápasu: T. Itner , Š. Procházka , J. Černý .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích