Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná zvítězila hokejovým výsledkem nad béčkem Tatranu


Branky


14. J. Vejvoda , 29. P. Mezei , 34. J. Vejvoda , 49. R. Pokorný , 53. J. Vejvoda (p.) , 64. R. Grill , 85. R. Pokorný - 11. M. Hájek , 28. J. Vydra , 37. A. Vrána , 90. J. Vydra
8

Zajímavý souboj se dal očekávat od vzájemného měření sil mezi Lužnou a rezervním týmem rakovnického Tatranu. Kdo si našel cestu na luženský stadion, ten rozhodně nelitoval. S góly se roztrhl pytel, byla k vidění i červená karta. Více radosti panovalo na domácí straně, Sparta si připsala další vítězství a pokračuje v dobrém startu do jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatím nerozhodně

Lužná měla v úvodu zápasu optickou převahu, ale jako první udeřili hosté. V 11. minutě po rohovém kopu hlavičkoval do ohně Holý a jeho pokus tečoval před Kopřivou kapitán Hájek - 0:1. Vedení hostující rezervě ale nevydrželo vůbec dlouho. První zásah v utkání si připsal Vejvoda, který šel sám na Procházku, udělal mu kličku a zakončil do prázdné branky - 1:1. Hostující celek si vzal vedení zpátky. Povedenou akci doklepával do odkryté branky Vydra - 1:2.

 

Uběhla sotva minuta a Sparta dala jasně najevo, že nehodlá prohrát. Vyrovnání zařídil Mezei, který z přímého kopu krásně obstřelil zeď a poslal míč přímo za zadní tyč - 2:2. Po půl hodině hry se dostali domácí poprvé do vedení. Vejvoda využil své rychlosti a samostatný nájezd zakončil přesně k tyči - 3:2. Ani Tatran ale nechtěl prohrát. Přímý kop vzal na sebe Vrána a kdo ho zná, tak ví, že má v noze dynamit a když mu střela sedne, tak je prostě nechytatelná - 3:3. První poločas tak neměl vítěze a do druhého dějství se tak bylo na co těšit.

 

 

Přestřelka pro Spartu

Druhý poločas patřil jednoznačně luženskému celku. Hosté ve své hře polevili a jakoby na trávník vyběhlo jiné mužstvo. To se rezervě stalo osudným. Domácí Sparta na nic nečekala a hned po pár minutách šla do vedení. Krásnou střelou pod břevno se prezentoval kanonýr Pokorný - 4:3. O pár minut později se proti fotbalovým pravidlům provinil ve vlastní šestnáctce Kotaska a Vejvoda pokutový kop proměnil - 5:3. A když uviděl v 57. minutě v ruce sudího Petříka červenou kartu Kučera, zdálo se, že je hotovo.

 

A také bylo. Lužná neponechala nic náhodě a početní výhodu ihned zužitkovala. Po hodině hry pláchl Vejvoda, jehož střelu dokázal Procházka vytěsnit. Bohužel pro hostující celek pouze do míst, kde byl připravený Grill - 6:3. Zbytek zápasu se dohrával, domácí své vedení kontrolovali. I přesto ale padly ještě dvě branky. V poslední desetiminutovce nejprve mířil přesně k tyči Pokorný - 7:3. V poslední minutě zaznamenal svou druhou branku na druhé straně Vydra, který stanovil konečné skóre - 7:4.

 

Za zmínku stojí výkon mladíka z obranné řady domácích. Na pozici stopera nastoupil po boku Mezeie teprve šestnáctiletý Pospíšil, který zvládl utkání na svůj nízký věk a takřka nulovou zkušenost s dospělým fotbalem velmi dobře.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr: Zasloužená výhra, od první minuty jsme byli lepší. Měli jsme lepší pohyb. Soupeři jsme tři góly v prvním poločase nabídli po vlastních chybách. Do druhé půle jsme měli parádní vstup, dali jsme dva rychlé góly a to rozhodlo. Všechny kluky musím pochválit, předvedli výborný výkon a zaslouženě bereme tři body.

TJ Tatran Rakovník B
Jiří Holý: V prvním poločase jsme šli do vedení, které si ale Lužná vzala na svou stranu. Z přímého kopu jsme zásluhou Vrány dokázali vyrovnat. Druhý poločas z naší strany nebyl vůbec dobrý. Dostali jsme dva rychlé góly, červenou kartu a bylo po zápase. Ke konci už jsme neběhali a vyjma pár akcí to byl opravu špatný výkon, chvilkami jsme nehráli ani jako tým. Do soupeře jsme se snažili tlačit, Lužná hrozila především z brejků. Ke konci už jen domácí drželi míč a zápas se dohrával.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Špička [-] , P. Mezei [-] , V. Pospíšil [-] , M. Cibulka [-] (46. J. Kolínský [-] ) - R. Grill [-] , R. Pokorný [-] , M. Koloc [-] (70. F. Hornof [-] ) , J. Staněk [-] (77. R. Šnajdr [-] ) - J. Vejvoda [-] , K. Gjorgjiev [-] (77. V. Svoboda [-] ) -

TJ Tatran Rakovník B
P. Procházka [-] - M. Alexij [-] (64. L. Fidler [-] ) , T. Kotaska [-] , J. Kučera [-] , M. Valcha [-] , M. Těšínský [-] (46. O. Jelínek [-] ) , M. Hájek [-] , G. Kakachia [-] , J. Holý [-] , J. Vydra [-] , A. Vrána [-]

ŽK: 28. A. Vrána , 86. M. Valcha . ČK: 57. J. Kučera .
Hráči zápasu: V. Pospíšil , R. Pokorný , J. Vejvoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petřík Jan - VYHNANOVSKÝ Milan, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jiří Masopust
Tip experta: výhra hostů

Klub z Rakovníka si na Lužné smlsne. Vidím to na 1:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů