Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná vyšla doma znovu naprázdno, radovala se Kněževes


Branky


8

Těsnou prohru s Pustověty chtěli svěřenci Zdeňka Vopata napravit proti nedaleké Kněževsi. Hosté své úvodní jarní kolo také nezvládli, a tak i oni chtěli bodovat. Kněževes vstoupila do utkání lépe a vytvořila si dvougólový náskok. Jelikož Olešná vždy jen korigovala, ale nedokázala srovnat, body znovu opustily domácí arénu se soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly

Kněževes na nic nečekala a šla za výhrou. Olešná musela hned v úvodní čtvrt hodině přihlížet několika rohovým kopům soupeře a čelit jeho šancím. V hlavní roli byl Kollár. Prvním pokusem mířil do břevna, v jeho druhé šanci se blýskl pěkným zákrokem Zemjanek. Do třetice už byl kněževský matador úspěšný. Ve 12. minutě vyrostl nejvíce do vzduchu a hlavou otevřel skóre - 0:1.

 

Netrvalo dlouho a hosté svůj náskok navýšili. Povedenou akci zakončil Plaček ulicí na Šímu, který pláchl domácí obraně a v zakončení si počínal zkušeně - 0:2. Olešná se ale vzpamatovala a chtěla s vývojem zápasu něco udělat. Po půl hodině hry potrestal zaváhání hostí Itner, který naservíroval Š. Procházkovi před prázdnou branku - 1:2. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Domácí chtěli penaltu

S vědomím, že je zápas zcela otevřený, vstupovaly oba celky do druhého poločasu. Po pár minutách se domácí dožadovali pokutového kopu po zákroku na R. Poláška, píšťalka hlavního sudí ale zůstala němá. Olešná šla za vyrovnáním, ale snaha nestačila. Kněževes spoléhala na rychlé přechody do útoku a těžila z rychlosti mladíka Šímy. Právě on v jedné takové brejkové situaci ze 79. minuty vybídl Plačka ke skórování a zkušený mazák neodmítl - 1:3.

 

Hotovo, dalo by se říci. Opak byl pravdou. O minutu později se míče ujal T. Vodrážka a jeho střelecký pokus zpoza vápna znovu zamíchal osudem utkání - 2:3. Domácí cítili šanci na bodový zisk a hnali se za vyrovnáním. Defenziva hostí ale zápas dotáhla do konce bez další inkasované branky a všechny body znovu putovaly z domácího hřiště spolu se soupeřem.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Šimon Procházka: Zápas jsme začali aktivně. Myslím, že jsme soupeře i trošku zaskočili a věděli jsme, že můžeme jen překvapit. Kněževes se po chvíli vzpamatovala a po sérii rohů a pokusů na naší branku přišel první gól a za chvíli další, po naší chybě v obraně. Od té chvíle jsme se ale herně zvedli a odměnou byl gól, za kterým stála skvělá práce Tomáše Itnera, který mi přihrál před branku a já vsítil. Na začátku druhého poločasu byl faul na Radka Poláška, ovšem sudí neodpískal a ovlivnil tak zbytek zápasu. Ke konci zápasu jsme dostali další gól, na který jsme hned odpověděli, ale dorovnat se nám nepodařilo.

FK Kněževes
Jan Plaček: Měli jsme lepší začátek, ve kterém jsme si vytvořili pár šancí, ale až ta v pořadí třetí Kollárova skončila gólem. Poté jsme navýšili vedení, ale domácí potrestali naší hrubou chybu a snížili. Druhý poločas se Olešná snažila o vyrovnání. My jsme hráli na brejky a z jednoho takového jsme se prosadili a odskočili na rozdíl dvou gólů. Ovšem jen na chvíli, když domácí zpoza vápna snížili. Více se jim ale ve zbytku zápasu nepodařilo, a tak bereme tři body.



Sestavy


FC Olešná
P. Zemjanek [-] - L. Vrbata [-] , A. Hlavsa [-] , T. Vodrážka [-] - J. Procházka [-] - Š. Procházka [-] , J. Černý [-] - R. Polášek [-] , L. Helebrant [-] (3. Z. Přibík [-] ) , T. Itner [-] , L. Konopásek [-] (74. V. Zadnevulytsia [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - T. Šíma [-] , M. Miksa [-] (45. L. Vondruška [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Malafa [-] (88. J. Kříž [-] ) , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Kollár [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 18. J. Procházka , 90. T. Vodrážka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ČERVENÝ Jan, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Oba celky musí napravovat z minulého kola, ale ve vzájemném duelu věřím Kněževsi.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů