2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 10:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořký konec pro Roztoky zařídil Blecha


Branky


9

Zavidovská rezerva by si jistě dokázala představit lepší postavení v tabulce. K tomu se mohla přiblížit po domácím zápase, ve kterém přivítala Roztoky. Na úvodní branku svátečního střelce Pšeničky našli kluci od řeky po neproměněné penaltě odpověď. Dlouho to vypadalo, že se budou body dělit, ale proti byl v samém závěru gólem do šatny Blecha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš - dostaneš

Od samého začátku oba celky bojovaly o každý metr půdy pod nohami a oba si vypracovaly příležitosti, které ale mnoho povyku nenadělaly. Velmi blízko ke vstřelení úvodní branky byly Roztoky. Havel st. chtěl odvrátit míč, který se mu na suché trávě zasekl pod nohou a následoval nedovolený zákrok. Hosté penaltu ale neproměnili a byli po zásluze potrestáni.

 

Zavidovské béčko si vytvořilo tlak. Z toho pramenil rohový kop Havla ml., po kterém prodloužil míč Skoupý na Jelínka. Ten si nelámal hlavu a poslal jej na malé vápno do ohně, kde se prosadil sváteční střelec Pšenička - 1:0. Zbytek prvního dějství nabídl vyrovnanou partii, která další gól nepřinesla.

Druhý poločas nastartovaly oba celky s jasným cílem. Domácí rezerva chtěla odskočit na rozdíl další branky, naopak hosté se chtěli vrátit do zápasu a zabojovat o body. Svůj úkol splnily Roztoky. Po hodině hry si našel mezi dvěma bránícími hráči centr Čumpelík a kluci od řeky se šli radovat - 1:1. Jejich platonický tlak ale další branku nepřinesl a utkání se přehouplo do posledních minut.

 

Hořký konec přichystalo hostujícímu celku domácí duo, a to Havel st., který zakryl míč, posunul jej na Blechu a ten se uvolnil kolem bránícího hráče. Následým zakončením rozpoutal domácí euforii, která mohla pokračovat i v kabině, neboť Zavidov své vedení do závěrečného hvizdu nepustil - 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Matěj Pudil, útočník: Nebyl to náš den. Zavidov třikrát vystřelil na branku a dal dva góly. Soupeř hrál dobře v bloku a my jsme si nemohli připravit předfinální přihrávku. Když už jsme se dostali k zakončení, tak nám to tam nepadlo. I když se hrálo velké množství času na soupeřovo polovině, k ničemu to nevedlo.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Havel [-] , M. Dvořák [-] , M. Havel [-] , A. Sekyra [-] (68. J. Kraus [-] ) , M. Skoupý [-] , M. Petrů [-] (80. R. Štiller [-] ) , L. Blecha [-] , M. Zuda [-] , E. Pšenička [-] , J. Jelínek [-] (54. T. Diepold [-] )

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Pudil [-] (76. J. Jirásek [-] ) , O. Čumpelík [-] (83. M. Farkas [-] ) , . Ben [-] , P. Hruška [-] , J. Texl [-] , M. Merhaut [-] , Š. Masarovič [-] , M. Kaplan [-] , J. Lejbl [-] , V. Krůta [-]

ŽK: 50. E. Pšenička , 72. M. Havel .
Hráči zápasu: M. Dvořák , L. Blecha - P. Hruška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VODRÁŽKA Tomáš, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Záleží na sestavě domácích, ale tipují jedničku.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích