Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:00

27.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvězda ochutila domácí porážku po více než dvou měsících


Branky


15

Ani jeden tým před tímto utkáním nemá jisté udržení se v soutěži pro nadcházející ročník. Tento zápas ale velmi napověděl. Bude se Hvězda i nadále potápět do sestupových vod a jsou Rokycany po tomto utkání už zachráněny? Přečtěte si v článku! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly na obou stranách, ale branka nikde

První šanci v utkání měli hosté, na centr od rohového praporku si naskočil Procházka od něhož letěl míč těsně nad bránu. Za dvě minuty vyslal míč za obranu Zajíček kde si nabíhal Ženíšek. Mácha ale dokázal svůj tým zachránit. Hosté byli aktivnější a běhavější, proto se také dostali domácí do závaru před vlastnil bránou. Po několika odrazech ve vápně se míč odrazil do rukavic Máchy. Poté rokycanští trochu zvolnili a do utkání se začali dostávat i domácí. Brejk v podání černozelených vypadal velmi nadějně, Titl se snažil dostat míč do vápna, ale neúspěšně. Míč se k němu opět odrazil a nabídl ohrožení branky Rybařovi jehož projektil skončil ve vedlejší obci. Na co v šatně trenér Rokycan své hráče upozorňoval, to neohlídali. Naštěstí se jim i přesto podařilo rohový kop ubránit. Za chvíli se dostal do gólové šance Kubinec, jeho pokus ale mířil přesně tam, kde stál Houdek. První poločas tak skončil bez branek, i když každý tým měl na vstřelení branky šancí dostatek. 

Branky byly viděny nakonec až ve druhém dějství

Do druhého poločasu šli hosté se změnou, kapitána černozelených Hereita nahradil Vaščák a Rybař se posunul z krajního záložníka na stopera. Po čtyřech minutách mohli hosté zahrávat pokutový kop po faulu na Laubra, rozhodčí byl proti. V 58. minutě se hosté dostali k volnému přímému kopu ze strany po faulu na Rybaře. Centr doskákal až k Máchovi, který míč neudržel a dorážku proměnil Petr Ženíšek - 0:1. Za pět minut mohlo být srovnáno! Jandovo pokus ale skončil pouze na břevně. Poté začali být aktivnější na míči i domácí ale branku to nepřineslo. Po odkopu od branky v 77. minutě dostal míč k Zajíčkovi, který nabídl Honzovi Vaščákovi vstřelit další branku - 0:2. Za minutu bylo sníženo! Po kombinaci Hvězdy se míč dostal Dominiku Kubincovi, který propálil vše co mu stálo v cestě - 1:2. Poslední desetiminutovka byla pro rokycanské hráče velice těžká, Hvězda se tlačila do útoku. Trenér Chebu nechal vysunout i kapitána Hucla. Ale branku nepřidali, naopak na poslední roh Chebu se odhodlal do vápna i brankář domácích. Odbráněný centr se dostal k Honzovi Vaščákovi, který pelášil přes celý hřiště až do prázdné branky - 1:3

Výhra byla zpečetěna a Rokycany se tak zachraňují v Divizi A i pro nadcházející sezonu, za to Cheb čeká ještě tři těžká utkání. 



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Hrotek [-] (67. F. Kompit [-] ) , J. Anděl [-] , T. Bauer [-] , J. Netrval [-] , V. Janda [-] , M. Beneš [-] , L. Komberec [-] (54. L. Kompit [-] ) , J. Hucl [-] , D. Kubinec [-] , L. Plíhal [-] (77. P. Znak [-] )

FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] , L. Titl [-] (85. M. Čeliš [-] ) , P. Ženíšek [-] (90. O. Lang [-] ) , J. Matas [-] , J. Procházka [-] , J. Laubr [-] (69. D. Holek [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] (46. J. Vaščák [-] ) , D. Lehký [-]

ŽK: 66. V. Janda , 73. L. Kompit - 55. D. Lehký , 69. J. Laubr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Suchánek Antonín - MÍČ Vojtěch, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů