Z. Musiol 38. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

24.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Už třetí prohra v řadě pro domácí Lom


Branky


38. Z. Musiol (p.) - 2. M. Toman , 34. M. Toman
15

Lom trápí velká marodka a také góly. I přesto, že šance mají, v ofenzívě nejsoubtak produktivní. Na jaře si z devíti zápasů získali pouze 8 bodů a z druhého místa se propadli až na 5. příčku. Hradečtí na tom na jaře nejsou o moc lépe, respektive jsou na tom ještě hůře. Na jaře vyhráli pouze v úvodním kole, když přivítali Beroun. Ještě získali po bodu na Petříně a v domácím klání s Hořovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do utkání měli hosté

Do utkání vstoupili jednoznačně lépe hosté. Už ve druhé minutě utkání se dostal míč za obranu Lomu, kde vyčkával Martin Toman, který svůj samostatný únik proměnil - 0:1. Za minutu mohlo být srovnáno. Frizoniho pokus skončil v boční síti. V 6. minutě se hosté dožadovali pokutového kopu po faulu na Tomana, Vnuk byl ale jiného názoru a tak se kopalo od brány. Poté přišli šance na druhé straně, ale stav na výsledkový tabuli zůstával stejný. Za minutu se do úniku dostal znovu Toman, který byl faulován brankářem metr za vápnem. Rozhodčí Vnuk neudělil ani žlutou kartu, z přímého kopu napálili hosté pouze hlavu soupeře. Po půl hodině hry se domácí dostali k výhodě v podobě rohového kopu, Musiol ale mířil nad bránu. Za 4 minuty zahrávali hradečtí nepřímý kop z důvodu ofsajdu jednoho ze soupeře. Dlouhý míč letící k vápnu domácích prodloužil hostující hráč až k Martinu Tomanovi, který propálil Matouška - 0:2. Za čtyři minuty byl faulován ve druhém vápně Šimák a tentokrát Vnuk pokutový kop pískl. O snížení se tak postaral domácí kapitán Zdeněk Musiol - 1:2. To bylo v prvním poločase vše. 

Bezbrankový druhý poločas

V prvních dvaceti minutách druhého poločasu byli viděny šance na obou stranách. Hra byla nahoru dolu, hosté hrozili především z brejků a domácí se snažili dobývat hradeckou obranu. Posledních 15 minut bylo pro hosty klíčových. Tlak domácího Lomu se stupňoval. Novák mohl poslat míč do brány, jeho hlavička ale nepřesná, Grobár to zkusil ze střední vzdálenosti střelou, ale Hňup byl připraven. Domácím chyběl důraz a přesnost ve finální fázi kolem vápna soupeře. Za to hradečtí předvedli obětavost a týmovost a došli si k vytouženým třem bodům. 



Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Mácha [-] , . Frizoni [-] , Z. Musiol [-] , L. Janů [-] , J. Madar [-] (75. M. Rabiňák [-] ) , J. Šimák [-] , M. Slavík [-] , M. Novák [-] , F. Vysušil [-] (58. P. Kavka [-] ) , M. Grobár [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
F. Hňup [-] - R. Mischnik [-] , J. Škarda [-] , M. Toman [-] (67. K. Strejček [-] ) , F. Waník [-] , A. Vaš [-] , F. Votava [-] (83. L. Králíček [-] ) , M. Distel [-] (87. P. Fical [-] ) , O. Blažek [-] , A. Šmíd [-] , P. Koktavý [-]

ŽK: 72. M. Grobár , 90. . Frizoni , 94. Z. Musiol - 73. R. Mischnik , 90. J. Škarda , 91. P. Fical .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vnuk Josef - NEJEDLO Tomáš, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Vild
Tip experta: výhra domácích

Lom sice nemá formu a ztrácí se slabými týmy, ale doma nad Hradcem vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jihočeské derby skončí nečekaně smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů