2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2022 18:00

19.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První získaný bod od příchodu Zemana


Branky


40. M. Braun , 56. J. Nedbalý - 9. D. Skopový , 68. J. Dobřanský (vl.)
17

Utkání mezi Viktorií Mariánské Lázně a Slavojem Mýto byl odložen. Důvodem bylo nepříznivé počasí. Utkání se tedy odehrálo až ve středu 20.4. Oba týmy jsou bohužel ve špatném rozpoložení. Viktoriáni naposledy prohráli v Rokycanech vysoko 8:2. Mýto si odvezlo z Berouna porážku 3:0. Z důvodu dusna v klubu dnes není k dispozici Vileta a brankář číslo jedna Vild.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší start hostů, konec patřil domácím

Do zápasu lépe vstoupili hosté z Mýta. Po udržení míče přihrál Nový Danielovi Skopovýmu, který zamířil na zadní tyč - 0:1. Takový start asi nikdo nečekal, oba týmy se totiž potýkají se špatnou formou. V 15. minutě se dostal k míči z druhé vlny Hibler, jeho nadějný pokus byl ale zblokován před Dvořákem. Po této šanci dostali domácí soupeře pod tlak. Následovala řada rohových kopů. Pět minut před koncem poločasu dostal za faul hostující Lávička žlutou kartu. Standardní situaci rozehrál Kořistka. Míč poslal rovnou do vápna, kde vyskočil nejvýše Milan Braun - 1:1. První poločas je u konce. 

Remízou skončil i druhý poločas

Hned v úvodu druhého poločasu se do šance dostali hosté. Lávička trefil ale pouze náruč brankáře. Po krásné akci z autového vhazování se ke střele odhodlal Kořistka, jeho pokus se odrazil od brankáře přímo k Jakubu Nedbalému, který měl úlohu snadnou - 2:1. Domácí dokázali zápas otočit. Za 5 minut mohlo být vedení navýšeno, po centru se snažil o akrobatické zakončení Kapolka. V 68. minutě se dlouhý míč od brankáře hostů dostal až za soupeřovo obranu, kde byl rozběhnutý Martin Zeman brankáře dokázal obstřelit, míč se snažili ještě zachytit před brankovou čárou domácí, ale  kopli si ho do branky o břevno - 2:2. (zápise je napsaná branka jako vlastní) Takže opět srovnáno a začíná se od nuly. Čtvrt hodiny před koncem se dožadovali hosté pokutového kopu po souboji ve vápně, rozhodčí byl ale přesvědčen, že se o faul nejednalo. V závěru se ještě oba týmy dostaly do brankové příležitosti, hosté se ale objevili v ofsajdu, domácí si poté neporadili s brankářem Slavoje. 
Za galerii děkujeme Jakubovi Kopřivovi z facebookové stránky Fotbal v KV. Odkaz na tuto stránku ZDE https://www.facebook.com/KVfotbal/



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Dobřanský [-] , L. Hibler [-] (64. P. Holub [-] ) , M. Skopový [-] , P. Šácha [-] , P. Kořistka [-] - D. Pěček [-] (73. F. Florian [-] ) , M. Kapolka [-] , M. Drahorád [-] , M. Braun [-] - J. Nedbalý [-] (87. D. Samek [-] ) -

TJ Slavoj Mýto
J. Dvořák [-] - J. Hereit [-] , M. Nový [-] (75. O. Pecháček [-] ) , M. Zeman [-] , M. Brož [-] , D. Skopový [-] , M. Buršík [-] , M. Lávička [-] , J. Kadar [-] , M. Brož [-] , F. Renza [-] (64. M. Patrovský [-] )

ŽK: 64. D. Pěček - 39. M. Lávička , 71. M. Brož , 81. D. Skopový , 83. O. Pecháček .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Žurek Roman - TESAŘ Tomáš, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Zeman
Tip experta: remíza

Sousedi v tabulce si to rozdají po bodu. Mariánkám to doma moc nejde a Mýtu to nejde zase venku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zápas sousedů v tabulce lépe zvládnou domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích