Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Maléř hattrickem rozhodl zápas ve Štítné


Branky


0

Štítná na domácím hřišti přivítala soupeře z Rožnova. Oba týmy se nacházejí na opačných pólech tabulky a tak bylo o favoritovi jasno. Většina branek padla v prvním poločase. Rožnov šel dvěma brankami Michala Maléře a jednou brankou Rezdara do dvoubrankového vedení. To si v druhém poločase už pohlídali a došli tak ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožnov si vypracovává náskok

Hned ve 4. minutě se po chybě v domácí obraně ujali hosté vedení, přesně se prosadil Michal Maléř - 0:1. Domácím se podařilo vyrovnat v 15. minutě, kdy Liška zahrával trestný kop z levé strany a Tomáš Chovančík dotlačil míč až za brankovou čáru - 1:1. Ve 23. minutě vyrazil brankář hostů trestný kop Tomáše Hnaníčka na roh. O minutu později se dostal do zakončení po standardní situaci Tomáš Chovančík, ale jeho hlavičku vykopával hostující Šimek z brankové čáry. Ve 27. minutě udělali domácí hrubou chybu a Mohammad Rezdar po přihrávce Fuksy poslal hosty do vedení – 1:2. Dvě minuty před koncem poločasu zahrávali hosté trestný kop z velké vzdálenosti. Na centr si naběhl nikým nebráněný Michal Maléř, který neměl problém vstřelit branku – 1:3.

 

Michal Maléř kompletuje hattrick

Druhý poločas se odehrával mezi šestnáctkami a do šancí se obě mužstva příliš nedostávaly. Snaha domácích o vyrovnání byla znatelná, ale za celý druhý poločas si vytvořili pouze dvě šance. V 70. minutě přestřelil z 10 metrů bránu Tomáš Vaculík po přihrávce Štěpančíka a v 74. minutě vyrobili rožnovští v obraně snad jedinou chybu a Tomáš Hnaníček po samostatném nájezdu Barabáše v bráně hostů nepřekonal. Když už vše domácí vrhli do útoku, přišel rychlý brejk hostů a Michal Maléř se v 90. minutě prosadil z hranice vápna potřetí a završil tak svůj hattrick a krutou prohru domácích.



Ohlasy k zápasu



FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (Rožnov pod Radhoštěm, trenér): Jsem s výsledkem spokojený. Poradili jsme si s domácími nákopy, které byly nebezpečné. Ve druhém poločase nás už soupeř ohrožoval pouze ze standardních situací.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - P. Sloboda [-] , P. Machuča [-] , P. Šuráň [-] (86. P. Krupík [-] ) , T. Chovančík [-] , M. Hnaníček [-] - J. Liška [-] , P. Štěpančík [-] , V. Chovančík [-] , T. Hnaníček [-] - T. Vaculík [-]

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - R. Žitník [-] , T. Malina [-] (78. D. Pavlíček [-] ) , J. Šimek [-] , T. Karban [-] (64. D. Talpa [-] ) - L. Fuksa [-] , M. Rezdar [-] , M. Bolcek [-] , F. Zetocha [-] - M. Maléř [-] , L. Maléř [-]

ŽK: 26. P. Machuča , 34. P. Šuráň , 67. P. Sloboda .
Hráči zápasu: M. Maléř .
Místo: Štítná n/Vl. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.