Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2022 18:00

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Brumova zdolali v domácím prostředí Morkovice


Branky


6

V páteční předehrávce se na brumovském stadionu představil tým z Morkovic. Hosté měli v nohách středeční nepovedené finále krajského poháru s Kateřinicemi a domácí tým toho dokázal využít. V první půli vedli domácí o jednu branku. Ve druhém dějství dali ještě výsledku definitivní pojistku a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Vedoucí týmu FC Brumov Lukáš Juřica: Zápas s Morkovice se odehrál v netradičním pátečním termínu. Utkání bylo bohaté na brankové příležitosti na obou stranách. My jsme své šance proměnili hned třikrát, hosté jednou, a proto všechny body zůstaly doma. Morkovičtí mě překvapili svou fyzickou připraveností po středečním krajském finálovém utkání poháru proti Kateřinicím. Naši kluci jsou teď na vítězné vlně, doufáme, že jim to vydrží ještě ve zbývajících utkání soutěže. V dalším kole se představíme na půdě Napajedel.

Domácí přidali další branku

"Po pohárovém středečním nezdaru na zlínské Letné proti Kateřinicím jsme nepodali špatný výkon, bohužel nám zlomili  na Valašsku vaz standardní situace a neproměněné šance. První poločas byl vyrovnaný, druhý poločas jsme se ze začátku snažili vyrovnat a měli jsme šance, které bohužel ke změně skóre nevedli. V závěru už na zvrat došli síly i hráči. Kvůli zranění střídali Jablunka a Smažinka. Další hráči dohrávali s bolestmi. S Brumova tak odjíždíme bez bodového zisku," hodnotí nepříliš vydařený duel v Brumově fotbaloví činovníci FC Morkovice.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - R. Bublák [-] , P. Opravil [-] (79. O. Bartozel [-] ) , M. Chovanec [-] , A. Pecha [-] , M. Dubčák [-] (86. J. Habanec [-] ) , D. Šenkeřík [-] , M. Kubiš [-] , D. Juřica [-] , J. Fojtík [-] (46. J. Búbela [-] ) , T. Grygar [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] (41. O. Storzer [-] ) , O. Košárek [-] , Z. Karlík [-] , J. Smažinka [-] (65. R. Zápařka [-] ) - J. Šlajs [-] , J. Frgál [-] , O. Pospíšil [-] - M. Oplt [-] , D. Knap [-] , K. Chalupa [-]

Hráči zápasu: R. Důbrava , D. Šenkeřík - M. Oplt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - FILGAS Jan, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Karel Filák
Tip experta: remíza

Utkání skončí remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích