2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B vezou z Rouchovan výhru


Branky


7

Fotbalisté Rouchovan si na svém hřišti připsali proti Šebkovicím B prohru 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Rouchovany přivítaly na svém hřišti rezervní tým z Šebkovic. Rouchovany měly v minulém kole volno, poněvadž měly zápas v Opatově z letošního března předehraný. Pro přimenutí skončil zápas výhrou Opatova v poměru 5:2. Šebkovice B naopak nezahálely a v minulém kole si připsaly výhru nad Jemnickem B po výsledku 4:1 a určitě se ještě poperou o umístění v horní polovině tabulky. Na podzim se radovaly z výhry 3:0 Šebkovice. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Po počáteční oťukávané se ujali vedení domácí, když se v 16. minutě trefil Miroslav Salák - 1:0. Domácí se snažili o navýšení skóre, ale stal se pravý opak. Ve 37. minutě dokázal vyrovnat na 1:1 Radek Černý. Zápas tak byl zcela otevřený a diváci se mohli těšit na dramatickou druhou půli. 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Ve druhém poločase se podařilo v 55. minutě otočit hostům vývoj zápasu, když se dokázal trefit Tomáš Kotačka - 1:2. Hosté byli nadále při chuti a v 72. minutě odskočili na dvougólový rozdíl, když se střelecky prosadil Tomáš Bílek. Domácí ale ještě dokázali v 79. minutě zdramatizovat zápase. když snížil na 2:3 František Horký. Jenže navíc už se Rouchovany nemohly a body se stěhoval do Šebkovic. 



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - M. Vítek [-] , J. Maša [-] , P. Jelínek [-] , T. Havelka [-] , R. Havelka [-] , P. Furiš [-] , M. Furiš [-] , H. Stojar [-] , M. Salák [-] , J. Michal [-] (74. F. Horký [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - R. Černý [-] , J. Holčapek [-] , M. Uhlíř [-] , T. Kotačka [-] , J. Uhlíř [-] , V. Němec [-] , D. Kašpárek [-] , E. Pelckmans [-] , P. Levi [-] , T. Bílek [-] (83. R. Stoklas [-] )

ŽK: 65. P. Jelínek - 85. R. Stoklas , 90. T. Kotačka . ČK: 82. P. Furiš - 82. D. Kašpárek .
Hráči zápasu: M. Salák - T. Bílek .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: KREJČA Jan - POSPÍŠIL Ondřej (N), HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Kluci z Rouchovan si toto utkání pohlídají a zvítězí. Obzvlášť, když je na soustředění v Rouchovanech Horácká Slávie Třebíč a určitě se půjdou na utkání podívat. Domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích