Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 19:00

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov zvítězil v předehrávce


1

V předehrávce 24. kola dokázal zvítězit Opatov nad Rouchovany jasně 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Opatov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Rouchovan..Šlo o předehrávaný zápas z 19. března. Na podzim se radovaly z výhry 4 :2 Rouchovany a domácí Opatov tak toužil po odvetě. Utkání se hrálo za slunného, ale ještě chladného jarního počasí. Domácí měli od začátku zápasu lehkou převahu, kterou zúročil ve 12. minutě Martin Malík - 1:0. Domácí nadále pokračovali v aktivitě, za což byli odměněni druhou brankou, kterou vstřelil ve 30. minutě domácí kanonýr Filip Šinkovský - 2:0. Závěr poločasu přinesl zajímavou podívanou. Nejprve ve 43. minutě snížil na rozdíl jediné branky Petr Pachr a vypadalo to, že se hosté dostávají do zápasu - 2:1. Jenže ztráta koncentrace přinesla opět uklidnění do domácích řad, když ve 45. minutě vrátil dvougólové vedení svou druhou brankou v zápase Filip Šinkovský - 3:1.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase si domácí pojistili výhru. Nejprve v 60. minutě zvýšil na 4:1 Radek Pokorný a bylo to již uklidňující ch 4:1. A když v 66. minutě vstřelil gól Silvester Wassebauer - 5:1. V 73. minutě hosté alespoň kosmetický upravili skóre na 5:2 a to zásluhou Jakuba Michala. 



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - L. Zbožínek [-] , F. Šinkovský [-] (80. L. Kabelka [-] ) , M. Šaroun [-] (46. S. Wasserbauer [-] ) , P. Jirka [-] (63. J. Doležal [-] ) , R. Pokorný [-] (80. M. Ježek [-] ) , R. Novotný [-] , A. Švaříček [-] , M. Malík [-] (87. M. Kružík [-] ) , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - O. Pospíšil [-] , J. Michal [-] , J. Králík [-] (74. R. Křivánek [-] ) , P. Furiš [-] , R. Havelka [-] , M. Furiš [-] , D. Polášek [-] , P. Pachr [-] , L. Ludvík [-] , D. Vítek [-]

ŽK: 10. O. Pospíšil , 55. M. Furiš .
Hráči zápasu: F. Šinkovský .
Počet diváků: 5. Rozhodčí: SVOBODA Marek - VRZÁČEK Josef, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opatov využije domácího prostředí a zvítězí.