Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma nezaváhaly


Branky


6

V souboji rezervního týmu Moravských Budějovic a Radotic skončil zápas lépe pro domácí tým, který zvítězil 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Hned od první minuty zápasu bylo patrné kdo bude tahat za delší konec provazu. Ve 4. minutě se také poprvé měnilo skóre, Ondřej Fedra zpětnou přihrávkou našel Miroslava Buďu, a ten z velkého vápna otevřel stav utkání. V 10. minutě utekl míč v dobré pozici Astritovi Kabashajovi po trestném kopu Zdeňka Škody. Hned o minutu na to vysunul veterán Tomáš Michal mladíka Ondřeje Fedru, ale ten na vzdálenější tyč nemířil přesně. O další tři minuty na to Ondřej Fedra přestřelil z malého vápna branku, když ho ke skórování vybídl Astrit Kabashaj. V 17. minutě byl Ondřej Fedra v další dobré příležitosti, ale hostující obrana jeho střelu z úrovně penaltového puntíku zblokovala na roh. Pár chvil na to Astrit Kabashaj napálil spojnici břevna a tyče po jednom z mnoha rohů Zdeňka Škody. Ve 22. minutě se diváci dočkali další branky. Trestný kop si postavil Miroslav Buďa, který donutil svoji střelou hostující brankáře pouze míč vyrazit k úplně volnému Josefu Povolnému - 2:0. První střela hostí přišla ve 27. minutě, ale Habych střílel vedle. Na branku Radotic se od této chvíle valil jeden útok za druhým. Všem akcím však chybělo to hlavní, gólové zakončení. Ve 29. minutě neudržel další střelu Miroslava Buďi hostující brankář, ale Josef Povolný měl tentokrát k míči daleko. Ve 33. minutě průnik Ondřeje Fedry zablokoval vracející se Habych. O tři minuty později minelu hostující Kapinuse domácí hráči opet nepotrestali. Pak měl dvě tutovky Tomáš Michal. Nejprve jeho hlavičkový pokus vytáhl hostující gólman na roh a o dvě minuty později Tomáš Michal netrefil prázdnou branku. Koncert spálených šancí uzavřel pro první poločas Ondřej Fedra, který v samostatném úníku pár minut před vypršením řádné hrací doby napálil pouze brankáře.

 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

V první minutě druhé půle se konečně trefil Tomáš Michal. Trestný kop Zdeňka Škody tečoval z bezprostřední blízkosti mimo dosah brankáře - 3:0. V 54. minutě další minelu hostujícího celku nepotrestal Josef Povolný, který z malého vápna trefil pouze brankáře. V 59. minutě se dostal ke své oblíbené střele Miroslav Buďa a zpoza velkého vápna se trefil přesně k tyči - 4:1. Poté mohli diváci opět sledovat zahazování tutovek v podání domácí juniorky. V 64. minutě - tutovku Josefa Povolného zablokoval na poslední chvíli Sevelda. V 69. minutě - střelu Mateo Premara vyrazil brankář na roh. V 74. minutě - Tomáš Michal v dobré pozici na hranici šestnáctky vysoko přestřelil. V 75. minutě - střídající Jakub Kodajek z úhlu trefil pouze boční síť. V 79. minutě - agilní Josef Povolný z velkého vápna minul šibenici. V 81. minutě se z ničeho nic branky dočkali i hosté. Trestný kop Tobolky propadl za obranu a skončil přesně na noze volného Nevěčného - 4:1. V 86. minutě měl poslední šanci zápasu domácí kapitán Zdeněk Škoda. Jeho technickou střelu do šibenice však bravurně vyrazil Kapinus mimo tři tyče.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: Jsme rádi za další tři body proti celku že středu tabulky. Zápas jsme měli pod kontrolou.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - T. Michal [-] , L. Stehlík [-] , O. Fedra [-] (56. O. Nedvědický [-] ) , R. Szabó [-] , M. Šabatka [-] , M. Premar [-] , A. Kabashaj [-] (64. J. Kodajek [-] ) , Z. Škoda [-] , M. Buďa [-] , J. Povolný [-]

TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - M. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] - M. Jeleček [-] , M. Tobolka [-] , M. Habich [-] - S. Michal [-] , J. Nevěčný [-] - L. Sevelda [-] , L. Tříletý [-] , D. Kincl [-]

ŽK: 61. R. Szabó - 49. M. Habich , 86. M. Sevelda .
Hráči zápasu: J. Povolný - P. Tobolka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - JÁN Jiří, NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Budějovice jsou v tomto utkání favoritem a o 2 branky zvítězí.