Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B nestačilo doma na Moravské Budějovice B


Branky


7

V souboji dvou rezervních týmů se dařilo více Moravským Budějovicím, kteří si přivezly výhru 5:1 z Jemnicka 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V zápase rezerv diktovala celý zápas tempo hry hostující benfika a čekalo se pouze na gól, který však dlouho nepřicházel. Domácí Jemnicko hrozilo pouze z rohových kopů, ale Jakub Gardoň ani jednou nemířil hlavou mezi tři tyče. Náznaky šancí hostujícího týmu přicházely zejména díky Ondřeji Fedrovi, který svojí rychlostí usilovně zlobil domácí defenzívu. Otevřit skóre mohl po závaru Mario Premar, ale na brankové čáře míč po teči soupeře promáchl. Skóre se tak poprvé měnilo až po čtyřecti minutách hry. Ondřej Fedra si vyměnil míč s Ondřejem Nedvědickým a druhý jmenovaný v samostatném úniku mazácky přeloboval vyběhnuvšího brankáře - 0:1. Než si diváci přestali šeptat o hezké trefě hostujícího veterána už to bylo o dvě branky. Tentokrát Ondřej Nedvědický vysunul Ondřeje Fedru, ten pláchl všem a propálil domácího brankáře - 0:2.

 

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. U domácích fotbalistů sice byla vidět snaha se zápasem něco udělat, ale tu utnul po deseti minutách hry Ondřej Fedra, který svojí dravostí získal míč a podél brankáře zvýšil na rozdíl třídy - 0:3. Od tohoto momentu už bylo o vítězi prakticky jasno. Hrálo se bez větších šancí a tempo zápasu mírně polevilo. Na 0:4 zvyšoval Josef Povolný, který ustál těžký souboj se dvěma soupeři a z hranice vápna obstřelem mířil na milimetry přesně k levé tyči - 0:4. O tři minuty později Ondřej Fedra vypíchl míč domácímu stoperovi a z úhlu dopsal svůj "hattrickový part" - 0:5. Domácí se dočkali čestného úspěchu v úplně poslední možné chvíli. Domácí Zbyněk Kincl ranou z hranice šestnáctky mířil nechytatelně k tyči a stanovil tak konečný výsledek - 1:5.

 



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej , hráč: Zasloužené vítězství v úvodním jarním kole určité naše hráče nakopne do dalších zápasů,



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - Z. Bártů [-] , J. Anděl [-] (72. K. Tesař [-] ) , J. Gardoň [-] (60. Z. Kincl [-] ) , J. Kalášek [-] , J. Kolář [-] , R. Komenda [-] , J. Dřímal [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - O. Fedra [-] , O. Nedvědický [-] (46. J. Kodajek [-] ) , Z. Škoda [-] , M. Šabatka [-] , M. Premar [-] (55. J. Okoš [-] ) , M. Buďa [-] , M. Premar [-] (85. L. Jenerál [-] ) , R. Szabó [-] , L. Stehlík [-] , J. Povolný [-]

ŽK: 20. D. Smetana , 59. J. Anděl - 30. M. Šabatka .
Hráči zápasu: O. Fedra .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SVOBODA Marek - JAKL Tomáš, VALA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Ve Vratěníne se hraje všem týmům špatně. Několik favoritů už zde své body ztratilo. Přesto v tomto utkání věřím Budějovicím, které své utkání zvládnou.

Tip: výhra hostů