7:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany zdolaly Pyšel


Branky


17. D. Polášek , 24. P. Furiš , 27. P. Pachr , 33. M. Salák , 51. M. Salák (p.) , 85. P. Furiš , 87. R. Havelka - 14. F. Dvořák , 62. D. Šabacký (p.)
7

V prvním jarním zápase zvítězily Rouchovany nad Pyšelem jasně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

V prvním jarním zápase přivítaly Rouchovany fotbalisty Pyšelu. Favoritem zápasu byly sice Rouchovany, ale na podzim musely zkousnout doslova hokejovou porážku 6:4. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Jako první se prosadili trochu překvapivě hosté, které poslal ve 14. minutě do vedení Filipu Dvořák - 0:1. To však vydrželo hostům pouhé tři minuty a v 17. minutě vyrovnal na 1:1. Ve 24. minutě pak Patrik Furiš otočil vývoj zápasu na 2:1. Domácí tým hrající v pohodě nepolevil a ve 27. minutě to bylo zásluhou Petra Pachra 3:1. Domácí celek byl nadále při chuti a v 33. minutě Miroslav Salák zvyšoval na 4:1. Hosté tak byli zralí na ručník, ale naštěstí se do konce poločasu již domácí brankostroj zádrhel, ale i přesto měli Rouchovany do druhého poločasu konfortní náskok. 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas byl již takovou formalitou. Domácí byli v ofenzivní části nebezpečnější a v 51 minutě si vybojovali pokutový kop, který proměnil Miroslav Salák - 5:1. Stejná možnost nastala v 62. na druhé straně, kterou využil ke snížení na 5:2 David Šabacký - 5:2. Ve zbytku zápasu ale dominovali domácí, a to konkrétně v 80. minutě Robin Havelka - 6:2. Na konečných 7:2 pak zakončoval svým druhým gólem Patrik Furiš. 



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - T. Havelka [-] , M. Salák [-] , M. Vítek [-] , P. Furiš [-] , R. Havelka [-] , M. Furiš [-] , D. Polášek [-] (69. R. Škarabela [-] ) , P. Pachr [-] , L. Ludvík [-] , D. Vítek [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Sobotka [-] (36. L. Tůma [-] ) - V. Jurjev [-] , M. Bednář [-] , F. Dvořák [-] , D. Šubert [-] , A. Fila [-] , D. Kupský [-] , M. Šabacký [-] (64. J. Čapo [-] ) , J. Hejátko [-] , M. Široký [-] , D. Šabacký [-]

ŽK: 4. M. Furiš , 65. P. Furiš , 81. T. Havelka , 83. R. Škarabela - 44. D. Šabacký .
Hráči zápasu: P. Furiš , P. Pachr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - NOVÁK Jan, KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rouchovany už nejsou zdaleka tak silné, jako v sezónách minulých. Za mě to bude vyrovnané utkání se šťastným koncem pro Rouchovany.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích