Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Č. Pečky držely krok jen poločas


Branky


16

Poločas skončil přes velkou převahu Krakovan nerozhodně a domácí se pomalu báli o výsledek. Naštěstí jim to začalo po přestávce padat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí na deset gólů, ale skóre jen 1:1

Krakovany nastupovaly k tomuto utkání s počtem pouhých sedmi bodů oproti Pečkám, které měly bodů dvanáct. Přesto se dalo předpokládat, že domácí mají šanci a hlavně chuť hosty o všechny body obrat. 

 

V tomto duchu také zápas začal. Domácí se do soupeře zakousli od první minuty a už ve druhé minutě pálil Dostál těsně mimo tyče. Hráči Červených Peček se nemohou dostat z vlastní šestnáctky, natož aby zahrozili nějakým útokem. První branky se domácí dočkali ve dvanácté minutě, když David Chvojka trefil nártem z úhlu přesně k první tyči - 1:0.

 

A další a další útoky se valily na bránu Linharta. Strejcius na čáře minul míč, který schoval do rukavic pečecký gólman. Dostála v úniku Linhart vychytal. Po neproměněných šancích začíná aktivita Krakorek uvadat a růžky vystrkují hosté. Po půlhodině hry se dostali hosté snad poprvé do šestnáctky Krakovan a Jaroslav Svoboda trefil krásně vzdálenější vingl - 1:1.

 

Z šoku se domácí nemohou vzpamatovat a mohli inkasovat podruhé z trestného kopu půl metru za šestnáctkou. To se hostům sice nepovedlo, ale i tak jdou do kabin za příznivého remízového stavu.

Kapitán musel zvýšit hlas

"Chtělo to nějaký impuls, tak to vzal Kozel na sebe a trochu týmu vypral žrádlo", prozradil Jan Špinka přestávkové dění v kabině. A bylo vidět, že to pomohlo.

 

Na domácím týmu byla najednou vidět agresivita a chuť. Branky začaly ale padat až po čtvrthodině, když trenérovi Chládovi vyšlo dobře střídání a Horáka s Olexou nahradili Sixta s Věříšem. Centr Strejciuse uklidil právě Tomáš Sixta - 2:1. Hned o tři minuty později Aleš Dostál na dlouhou nohu zvyšuje špičkou kopačky na 3:1.

 

Hosté se nemohou vzpamatovat a inkasují další dva góly. Nejprve Alešovi Dostálovi není uznaná branka hlavou pro ofsajd, ale o minutu později už to vyšlo - 4:1. Poslední hřebíček přidal Michal Věříš také hlavičkou po rohovém kopu - 5:1.

 

V závěru Douděra zlikvidoval hostům přímý kop a zhatil tak šanci na příznivější výsledek. Domácí si po zásluze připisují do tabulky tři body a na svého dnešního soupeře ztrácí již jen dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč (tentokrát opět v trestu): Tato sezóna se zatím nevyvíjí podle našich představ. V tomto zápase jsme měli šancí na deset gólů, ale co jsme v první půli nedali, to nikdo nechápal. A když se Pečky dostali jednou za půlku a dali na 1:1, tak jsem to viděl černě. Naštěstí po prostřídání jsme se chytli a góly dali. Teď musíme prolomit venkovní prokletí v Ovčárech.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, trenér: K zápasu jsme se nesešli v ideální sestavě ani zdravotní formě. Několik hráčů je nemocných, zranění a pracovní povinnosti nám nedovolily vybojovat lepší výsledek. První poločas nám stačily síly a nastavená taktika nám docela seděla. I když jsme dostali hloupý gól, tak jsme dokázali reagovat a díky Svobodovi vyrovnat na 1:1. Těsně před poločasem jsme dokonce mohli jít do vedení, ale Svoboda poslal z trestňáku lehce nad. Krakovany byly celý poločas více na míči a měly dobré kombinace přes křídla, ale nic z toho nedokázali dotáhnout. Druhá půlka byla vyrovnaná do té doby, než jsme si nechali dát opět hloupý gól na 2:1. Půlka týmu přestala po tvrdém, ale čistém souboji našeho stopera s útočníkem hrát a dožadovala se přerušení hry a ta druhá hrála… Na neštěstí jsme o míč přišli a z následného centru hlavičkoval útočník zcela sám a přesně. To nás zlomilo, došly psychické síly a sesypalo se nám vše jak domeček z karet. Snad se dají všichni marodi brzy dohromady.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - O. Černý [-] (86. P. Myška [-] ) , L. Neruda [-] , M. Kutil [-] , P. Kozel [-] - D. Chvojka [-] , P. Strejcius [-] , D. Horák [-] (57. T. Sixta [-] ) , A. Dostál [-] , Z. Vodvářka [-] (23. J. Robovský [-] ) - J. Olexa [-] (57. M. Věříš [-] ) -

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - L. Zientek [-] , M. Hanousek [-] , J. Kubrycht [-] (60. J. Kaftan [-] ) , M. Převrátil [-] , J. Maršík [-] , O. Štolba [-] (75. V. Svoboda [-] ) , D. Zákoucký [-] , Z. Bulíř [-] , J. Svoboda [-] , M. Vondráček [-]

ŽK: 80. J. Robovský - 27. Z. Bulíř .
Hráči zápasu: P. Strejcius , A. Dostál - I. Linhart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŠKA Libor - KUBIČEK Luboš (N), VRKOTA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 08:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 23:03
Jirka Stoupa

Expert: Martin Snížek
Tip experta: výhra domácích

Domácí už si další zaváhání nemohou dovolit a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:07

Tip: výhra domácích