R. Pokorný 35. (p.)
R. Grill 38.
3:2p.
(2:0)
47. M. Rek (vl.)
64. M. Čermák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Lužné sklapla Csaplárova past


Branky


35. R. Pokorný (p.) , 38. R. Grill - 47. M. Rek (vl.) , 64. M. Čermák (p.)
8

Velmi dobře rozehraný zápas měla Lužná, která v rámci posledního podzimního kola přivítala na svém hřišti Roztoky. Sparta vedla po prvním poločase o dvě branky a byla velmi blízko k vítěznému rozloučení s podzimem. Roztoky ale zápas nevzdaly, skóre srovnaly a poslaly duel do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Vejvoda

Začátek zápasu napověděl, že se bude jednat o vyrovnaný duel. Roztoky musely čelit především aktivnímu Vejvodovi, jehož samostatný únik skončil na tyči. Lužná držela čisté konto, o které ji ale mohl připravit Michal Čermák, to by ale nesměl mířit do M. Pokorného. A ani z následné dorážky se o změnu skóre nepostaral Čumpelík.

 

Po půl hodině hry se dostali do vedení domácí. Nebezpečný luženský Vejvoda byl nedovoleně zastaven v pokutovém území roztockým Vejvodou a R. Pokorný proměnil penaltu - 1:0. Netrvalo dlouho a domácí zasadili další ránu. Odražený míč se dostal ke Grillovi a ten ho pohotově uklidil do branky - 2:0. Hosté tak šli do kabin s dvougólovým mankem a s vidinou, že sklapne všem dobře známá Csaplárova past.

 

Csaplárova past sklapla

Vstup do druhého poločasu se domácím hráčům nepovedl. Kontaktní branka přišla hned ve 47. minutě, kdy si po standardní situaci vstřelil vlastní gól Rek - 1:2. Fotbalové pořekadlo se potvrdilo po hodině hry. Sudí Hádek nepřehlédl přestupek proti fotbalovým pravidlům a penalty se po faulu na Špimra dočkaly také Roztoky. Míč si na značku postavil Michal Čermák a nezaváhal - 2:2. Hosté využili vlažného vstupu svého soupeře do druhé půle a byli za to odměnění.

 

Lužnou facka v podobě ztraceného vedení probrala a blízko ke vstřelení branky byl znovu Vejvoda, jeho pokus ale tentokrát zastavilo břevno. Poslední čtvrt hodina hry přinesla po dvou střídání na každé straně. Čerství borci ale s výsledkem už nic neudělali, a tak se šlo do penalt, po kterých zůstal plusový bod doma.

 

Utkání navštívil groundhopper ze skupiny Groundhopping & Ultra, kterému děkujeme za obsáhlou a velmi pestrou galerii.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Myslím, že jsme odehráli dobrý zápas. Kromě výpadku na začátku druhého poločasu, kdy jsme hned inkasovali branku po standardce. Soupeř poté po jasně nařízeném pokutovém kopu vyrovnal. Bohužel jsme zase neproměnili spoustu šancí jak je naším zvykem. Naštěstí jsme zvládli penalty a bereme dva zlaté body.

TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: První poločas byl v režii domácích, i když i my jsme měli šanci na gól. Inkasovali jsme po propadlém míči ze standardky a po penaltě. Druhý poločas jsme začali lépe a po standardní situaci jsme donutili domácího stopera k vlastnímu gólu. Chvilku poté jsme se dočkali penalty i my a bylo vyrovnáno. Domácí měli spoustu dalších šancí z brejků, hlavně nás zlobil Vejvoda, skóre už se ale nezměnilo. Po prvním poločase musíme brát bod.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - M. Cibulka [-] (56. F. Hornof [-] ) , P. Mezei [-] , M. Koloc [-] (56. R. Šnajdr [-] ) - P. Ambrůžek [-] , J. Špička [-] , J. Staněk [-] - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] - R. Grill [-] (82. K. Krumhanzl [-] ) , M. Rek [-] (85. K. Gjorgjiev [-] )

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Pudil [-] (46. M. Farkas [-] ) , O. Čumpelík [-] (85. M. Fikejz [-] ) , M. Merhaut [-] (75. J. Číhař [-] ) , P. Hruška [-] , M. Čermák [-] , D. Vejvoda [-] , V. Krůta [-] , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , Z. Špimr [-]

ŽK: 60. R. Grill - 7. Z. Špimr , 48. M. Čermák .
Hráči zápasu: P. Mezei , J. Vejvoda - M. Hůla , M. Čermák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - MACHÝČEK Lukáš, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích