3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko se dává dohromady, odnesl to Rynholec


Branky


40. V. Zelenka (p.) , 59. O. Kolísek , 73. L. Majba - 35. L. Skalák
12

Městečko tížila v posledních duelech velká marodka. Tým se ale dává dohromady a na utkání s Rynholcem měl trenér domácích k dispozici některé hráče ze základní osy týmu. Baník přijel do Ohnivec arény bodovat, nakonec ale odjížděl s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko odpovědělo

Městečko mělo k dispozici uzdravené hráče a na výkonu to bylo znát. Od první minuty působil domácí celek jistě, držel více míč a byl aktivnější než soupeř z Rynholce. Svou aktivitu ale Ohnivec nedokázal přetavit ve výrazné šance, na druhou stranu svého soupeře do žádných také nepouštěl. Baník se ale po půl hodině hry z ojedinělé šance prosadil, když tečovanou střelu poslal Skalák za bezmocného J. Lodera - 0:1.

 

O pět minut později nebyli hosté spokojeni s rozhodnutím sudího Kozáka, když žádali odpískání nedovoleného zákroku na Měsíčka. Hra však plynula dál, míč si navedl směrem na branku Urban a po střetu s Haužvicem se pískala penalta. Tu proměnil Zelenka a rozhodl tak o konečném stavu prvního poločasu - 1:1.

 

 

Rynholec až moc chyboval

Do druhého dějství se tak šlo od nuly. Městečko bylo aktivnějším celkem, ale k výhře měly oba celky stejně daleko. V 57. minutě mohl Majba poděkovat sudímu Kozákovi za žlutou kartu, což opět rozvířilo emoce na hostující straně. O dvě minuty později se domácí radovali. Kolísek se nejlépe zorientoval po vyražené hlavičce Hadravy a dotlačil míč za Haužvice - 2:1.

 

Z řad Ohnivce měl další příležitosti Majba právě s Kolískem, ale stále platil jednogólový rozdíl. Ten změnila až 73. minuta, když utekl Majba a mezi nohy rynholeckého brankáře přidal pojistku - 3:1. Zbytek zápasu si domácí pohlídali a po dlouhé době se mohli radovat.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Sešli jsme se konečně v lepší sestavě a bylo to znát. Obrana šlapala, v záloze jsme celkem slušně kombinovali, ale bohužel jsme museli po tečované střele dotahovat. I tak jsme ale v prvním poločase soupeře téměř k ničemu nepustili. Ve druhé půli jsme měli šance, kterých jsme dost neproměnili. Jsem rád, že jsme zápas zvládli a zvítězili jsme.

TJ Baník Rynholec
David Jirava, útočník: Do Městečka jsme dorazili ve značně obměněné sestavě a na výkonu to bylo od začátku znát. Domácí více drželi balón, vyhrávali souboje a byla z nich znát daleko větší chuť po výhře. Nicméně jsme se šťastnou tečí ujali vedení a chtěli jsme jít do kabin pro nás za příznivého stavu. Nicméně těsně před koncem poločasu po neodpískaném faulu na Měsíčka šel domácí hráč sám a po souboji s Haužvicem se kopala penalta. Sudí Kozák fauly často bez povšimnutí pouštěl a i díky tomu jsme se dostali do řady strkanic a vrcholem byl likvidační faul na zlomení nohy od domácího Majby, který se tomu ještě smál a ku podivu odcházel jen ze žlutou kartou. Každopádně jsme dál kupili chyby v obraně a po dvou inkasovaných gólech v druhém poločase jsme bohužel tentokrát odjeli bez bodu. Domácí byli jednoznačně lepší, ale hlavně jsme rádi, že jsme přežili jejich likvidační hru a můžeme v klidu všichni do práce. Opět se potvrdilo i pravidlo "co Čech - to trenér" a řada místních fotbalových expertů na tribuně by z fleku mohla od piva k reprezentaci. Nezbývá než doufat, že se sejdeme ve více hráčích na Kněževes a odvezeme tři body příští týden.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Loder [-] - D. Jun [-] , L. Majba [-] (89. M. Kebrle [-] ) , O. Kolísek [-] , T. Heger [-] , J. Jůna [-] , V. Prokop [-] , J. Ryba [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (60. T. Loder [-] ) , V. Zelenka [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - L. Skalák [-] , P. Fonod [-] , D. Jirava [-] (68. M. Drábek [-] ) , J. Pelc [-] , D. Rajgl [-] , M. Kedroň [-] , D. Mrázek [-] , J. Matějka [-] , M. Chvaščák [-] (46. J. Kougl [-] ) , T. Měsíček [-]

ŽK: 41. J. Hadrava , 48. O. Kolísek , 57. L. Majba , 87. V. Zelenka - 41. L. Skalák , 58. D. Mrázek .
Hráči zápasu: V. Zelenka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŽEMLIČKA Josef, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích