4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávra s Hůlou strůjci senomatského vítězství


Branky


12

Berani na svém hřišti přivítali Lišany. Hosté do utkání vstoupili lépe a záslouhou Medřického šli do vedení. Během prvního poločasu se ale trefil dvakrát Vávra, na kterého v druhém dějství navázal stejným počtem branek Hůla a jelikož hosté nenašli brankovou odpověď, ze Senomat odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
   


Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Opět jsme vyrazili na zápas s mnoha omluvenkami a nemocnými v sestavě. Neberu to jako výmluvu, ale vzhledem k tomu, jakým se chceme prezentovat stylem fotbalu, tak pár lidí by potřebovalo v 70. minutě vystřídat, ale není kým. V zápase jsme si vytvořili dost šanci, které se musí proměnit, abychom získávali body. Senomaty vesměs všechny své velké šance proměnily. Bohužel je smutné, když náš lajk pomezní mává rovinu a na druhé straně rádoby rozhodčí nemávne offside (někdo by mu měl vysvětlit, že brankář se do obrany nepočítá). Bohužel to byl zlomový okamžik zápasu ve 45. minutě za stavu 1:1 a měli jsme velký problém, abychom do kabin neodešli s několika červenými kartami. Bohužel i pan hlavní, ač nepískal vůbec špatně, mohl udělit hráči domácích druhou žlutou za skluz do hráče bez míče a písknout jasnou penaltu za hru rukou, když se odrazil míč od tyčky a hráč míč rukou vytáhl. Hezké po zápase bylo, když pro mě velký fotbalista Kokšál, nám vystavil poklonu, jakým fotbalem se prezentujeme, že se s tím dlouhou dobu nesetkal.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Vávra [-] (80. M. Sailer [-] ) , D. Moroz [-] , M. Kokšál [-] , T. Sejpka [-] (66. A. Polcar [-] ) , L. Mácha [-] , M. Špidra [-] (80. M. Hudák [-] ) , R. Hůla [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , O. Kučaba [-] (66. R. Trešl [-] )

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Feher [-] , L. Řepka [-] , T. Hrbek [-] , P. Kindl [-] , P. Ledvinka [-] (66. L. Krůta [-] ) - M. Šutera [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] - D. Roušavý [-] , J. Haifler [-]

ŽK: 33. O. Kučaba , 55. T. Sejpka - 44. J. Feher , 59. J. Paseka .
Hráči zápasu: J. Vávra , R. Hůla .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - KOC Filip, KINKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že zápas skončí remízou a po penaltách budou brát dva body domácí.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích