1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovicím vystřelil bod Štveráček


Branky


0

Šebkovice na začátku sezony dvakrát vyhrály, bylo však jasné, že v Dukovanech je nečeká nic jednoduchého. Domácí tým si umí řadu šancí připravit, často je však také velmi lehce spálí. Za remízu byli nakonec hosté velmi rádi, protože ji ukořistili až 2 minuty před koncem. A to ještě v deseti!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase vedly zásluhou Koníře Dukovany

Domácí vstoupili do třebíčského derby s chutí a po devíti minutách také vedli, když Koníř zkušeně dorážel nad brankářem Kubou - 1:0. Také v dalším průběhu prvního poločasu měly Dukovany více ze hry, když Šebkovice brzdily především zbytečné chyby v rozehrávce. Ve 23. minutě však gólovou střelu Pislcajta po přihrávce Koníře zastavil zády jeden z obránců hostí, po samostatném průniku stejného hráče pak Josef Černý minul. Hosté zahrozili po rozehraném trestném kopu Přibilem, jehož střelu však domácí obránci stačili odkopnout.

Gólů padlo hned několik - většina z ofsajdu

V druhém poločase viděla pěkná divácká návštěva hned několik gólů, platil však jen jeden. Hrdinou zápasu se mohl stát především náhradní brankář Macháček, který střídal do útoku, praporek pomezního byl však hned dvakrát proti. Poprvé se tak stalo po přihrávce Koníře, podruhé po jednom z centrů, který uklidil hlavou do branky. Na druhé straně nebyl pro stejný prohřešek gól uznán Ryglovi. Macháček v sobě objevoval ofenzivní schopnosti možná netušené a v 81. minutě se na něm vyfauloval hostující záložník Štěpán Dvořák, jinak by býval běžel sám na bránu. Když již domácí takřka drželi tři body v ruce, zahrával dvě minuty před koncem střílený trestný kop z levé strany Štveráček. Nikdo jej netečoval a k údivu všech zapadl k zadní tyči Borešovy branky - 1:1. Pro domácí je remíza ztrátou, hosté jsou vzhledem k průběhu zápasu s bodem spokojeni.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Petr Pislcajt (kapitán Dukovan): Je to škoda, my jsme v tomto zápase určitě body ztratili. Hosté hrozili především nebezpečnými centry ze zálohy. Šancí jsme měli dost, ale bohužel jsme je neproměnili. Dobře nám tentokrát také fungovala obrana, takže hosté vytěžili z minima maximum. Pochvalu zaslouží Koníř a Sedláček.

TJ Sokol Šebkovice
Jiří Stoklas (trenér Šebkovic): Vzhledem k průběhu zápasu pro nás má bod cenu zlata. Cením si toho, že i v deseti jsme dokázali Dukovany zatlačit a vyrovnat. Výborný výkon podal stoper Aleš Kotaška a levý obránce Zdeněk Přibil.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - L. Traxler [-] (76. M. Křišťál [-] ) , J. Kunc [-] , M. Němec [-] , P. Jílek [-] - L. Vystrčil [-] , M. Fojtášek [-] (66. M. Macháček [-] ) , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] - P. Pislcajt [-] , J. Černý [-] (90. J. Jelínek [-] ) -

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - D. Kašpárek [-] , Z. Přibil [-] , A. Kotačka [-] - Z. Roupec [-] , L. Štveráček [-] , Š. Dvořák [-] , S. Zikmund [-] (82. P. Hrůza [-] ) , V. Říha [-] , M. Chytra [-] (88. J. Holčapek [-] ) - J. Rygl [-]

Hráči zápasu: I. Koníř , P. Sedláček - A. Kotačka , Z. Přibil .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 161. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - STEHLÍK Michal, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.