2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran udeřil v poslední minutě


Branky


13

Komárov se sice ujal vedení, ale Štítina zápas otočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Derby mezi Štítinou a Komárovem byl ovlivněn silným větrem, který kazil kombinaci obou mužstev. V první desetiminutovce se hrála partie převážně mezi vápny obou mužstev. Po jedenácti minutách vysunul Thomas Solného, ale jeho pokus včasným vyběhnutím zmařil brankář Martin Vitásek. Do vedení se dostal po čtvrthodině hry Komárov, když Thomas převzal míč na polovině hřiště a jako buldok s ním vnikl do šestnáctky, kde z lajny nahrál pod sebe Mikšíkovi, který propálil Martina Vitáska – 0:1. V 17. minutě pak zkoušel domácí Tomáško zatočit roh přímo do brány, ale Pelc ještě pokus stačil vyrazit na roh. Z něho našel Tomáško pčed bránou Gattnara, který nadvakrát vyrovnal - 1:1. Po vyrovnávací brance byla aktivnější Štítina, její snaha, ale končila před hostujícím vápnem. V závěru poločasu vystrašil domácího brankáře Solný. Na druhé straně nepropálil hradbu těl Gattnar. 

Štítina rozhodla v závěru

Na začátku druhé půle dostal štítinský Bartusek přihrávku do šestnáctky, kde jeho pokus nejdříve brankář Pelc vyrazil, a dorážku napálil do hostujícího hráče, který stál na brankové čáře. I nadále byla Štítina aktivnější. Po nahrávce Laučka mířil nad bránu Watzlawik. Střelu Trušiny v pohodě vykryl Pelc a centr Laučka jen proletěl vápnem. Komárov se připomněl po autu Mikšíka a střele Thomase, která ale mířila vysoko nad. Dvacet minut před koncem dobře potáhl míč do pokutového území Lauček, ale jeho střelu Pelc vyrazil na rohový kop. Když už se schylovalo k remízovému konci, udělal Komárov chybu, kterou po nahrávce Trušiny využil Škroch, který přehodil gólmana – 2:1.

 

Štítina bude příště hostit Závadu. Komárov přivítá Těškovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Škoda toho silného větru v jinak sluníčkovém dni. Vítr toho dneska dost pokazil. Přihrávky na obou stranách končily v autu, nebo v dálce za brankovou čárou. Dnes jsme byli častěji u míče. Byli jsme těmi, kdo určovali ráz utkání a soupeř se spíše soustředil na brejky. Z jednoho ojedinělého se taky ujal vedení po individuální akci Thomase. Naštěstí jsme rychle vyrovnali po rohovém kopu a závaru Gattnarem. Rozuzlení přišlo v úplném závěru, když pomohli prostřidání muži z lavičky. Po chybě v obraně komárovských se prosadil Škroch a zajistil domácím výborné a slušivé tři body. V zápasech s Komárovem panuje léta vždy zdravá atmosféra. Hosté dokázali po zápase pogratulovat k třem bodům, ačkoli byl pro ně závěr nadmíru smolný. Tímto jim vzkazujeme. Vážíme si toho a přejeme úspěchy v dalších zápasech.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Zápasu by určitě slušela remíza. Domácí byli sice opticky lepší, ale my jsme dokázali jejich útoky eliminovat. Dostali jsme gól v tu nejhorší možnou dobu v poslední minutě. Myslím si, že jsme to měli udržet. Bohužel jsme si nepohlídali jejich hráče a místo odkopu nám vstřelili branku.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - L. Bartusek [-] (85. P. Stoklasa [-] ) , M. Harasim [-] (76. P. Kunczik [-] ) , V. Tomáško [-] , M. Vitásek [-] , F. Graf [-] (66. P. Škroch [-] ) , V. Watzlavik [-] (79. O. Kurka [-] ) , M. Lauček [-] , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , J. Gattnar [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , D. Thomas [-] , L. Kerlin [-] (75. O. Šimeček [-] ) , M. Mikšík [-] , M. Hřivnáč [-] , M. Vácha [-] , T. Kreisel [-] , J. Novák [-] , O. Hanke [-] , P. Rychtar [-] (74. D. Kubala [-] )

Hráči zápasu: M. Vitásek - M. Hřivnáč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HRUBÝ Heinz, ZAPLETAL Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 14:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 06:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 21:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 08:54
Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Vavrečka
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnaný zápas ve kterém se nakonec budou radovat hosté.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 11:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 17:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 13:16

Tip: výhra hostů