3:1
(1:1)
32. J. Šrom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Komárov udeřil v závěru


Branky


40. D. Solný , 89. J. Srubek , 90. Š. Šťavík (vl.) - 32. J. Šrom
12

Komárov rozhodl dvěma brankami v závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Komárov na svém hřišti byl hostitelem velmi silného týmu z Litultovic. Do první šance se probíjel ve 2. minutě Šrom, ale jeho střílený centr nenašel adresáta. O pět minut později pak nahrávku Tesaříka poslal do brankáře Pelce Šrom. Domácí se připomenuli tvrdou střelou Thomase z dálky, která ale skončila nad bránou. Ve 26. minutě si Šrom narazil s Drápalem, a jeho střelu srazil Pelc na rohový kop. O minutu později nepřesnosti v hostující obraně využil Solný, ale jeho pokus vyrazil Toporčák. Hned vzápětí na druhé straně zamířil Vitoulo těsně vedle hostující tyčky. Litultovice v této fázi domácí přehrávaly. Do zaslouženého vedení se dostaly Litultovice až ve 32. minutě, kdy krásně Džemla vysunul Šroma, který nedal brankáři žádnou šanci – 0:1. Komárov vyrovnal pět minut před pauzou, když Solného přímý kop zaplul k tyči hostující branky – 1:1. Litultovice mohly znovu vést, ale hlavička Tesaříka mířila vedle. A minutu před kocem poločasu Tesaříkovu střelu vyrazil na tyč Pelc. 

Komárov dal dvě branku v závěru

V úvodu druhého poločasu se dvakrát probíjel do šancí Solný. Nejdříve zamířil nad branku a o chvíli později jeho pokus vytlačil mimo tři tyče Toporčák. Poté už přebraly iniciativu opět Litultovice, ale jejich snaha končila jen před dobře zformovanou obranou domácích. A když něco prošlo, tak spolehlivě zasáhl Pelc. Tak jak se stalo u střely Doležela, a hlavičce Šroma. Čtvrthodinu před koncem zase přízemní střela Tesaříka zamířila těsně vedle tyčky. Když už to vypadalo na remízu tak vystřelil z hranice šestnáctky Srubek a s přispěním tyče pokořil brankáře – 2:1. Hned vzápětí dokonal dílo zkázy pro hosty Šubert, jehož střelu tečoval do vlastní sítě Šťavík – 3:1.

 

Komárov jede příští kolo do Dolních Životic. Litultovice budou hostit Stěbořice. 



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Stálo před námi těžký soupeř. Měli jsme problékm se sestavou, a i tak jsme to dali do kupy. Před zápasem jsme si řekli, že musíme hrát ze zajištěné obrany. Všichni hráči to do puntíku splnili a podali bojovný a výborný výkon. Hosté byli fotbalovější po celý zápas, a přesto jsme po celý zápas trpělivě čekali, kdy můžeme udeřitl což se nám podařilo v 88. a 90. minutě. Zápasu by slušela remíza, ale štěstí se přiklonilo na naší stranu. Soupeř byl sympatický a fotbalový, nehádal se o každý balon, a proto se mi zápas líbil. Přeji Litultovicím do dalších zápasů jen to nejlepší.

TJ Sokol Litultovice
Ondřej Doležel (hráč): Hrálo se prakticky jen na jedné polovině hřiště, ale nutno říci, že jsme našimi chybami a nedůrazem v obraně dovolili Komárovu z brejků zlobit. V útočné fázi to byl zmar, proto si neodvážíme ani bod.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - D. Solný [-] , M. Šubert [-] , J. Novák [-] , J. Srubek [-] , L. Kerlin [-] (72. J. Štindl [-] ) , M. Vácha [-] , T. Kreisel [-] (77. O. Šimeček [-] ) , D. Thomas [-] , J. Matoušek [-] , P. Rychtar [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - P. Fiala [-] , J. Šrom [-] , O. Adamčík [-] , T. Bartoš [-] (60. O. Doležel [-] ) , J. Tesařík [-] , M. Drápal [-] , D. Lebeda [-] , Š. Šťavík [-] , A. Džemla [-] , K. Vitoul [-]

ŽK: 82. M. Šubert - 11. K. Vitoul , 34. P. Fiala , 81. O. Doležel .
Hráči zápasu: J. Matoušek .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, RÁDEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 06:24
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: výhra hostů

Litultovice budou chtít odčinit domácí prohru. Proto věřím hostům.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 22:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 14:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 08:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:05

Tip: výhra domácích