3:2
(0:1)
17. M. Jamnický
68. P. Čavera (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice obrátily ve druhém poločase


Branky


13

Po prvním poločase vedly Stěbořice o jednu branku. Ve druhém se podařilo Jakartovicím skóre obrátit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Jakartovice přivítaly na svém hřišti mužstvo ze Stěbořic. V prvním poločase dominovala na trávníku hostující družina. Už po deseti minutách po centru Kramného orazítkoval tyč domácí svatyně Šeuer. Stěbořice se dostaly do vedení po čtvrthodině hry, kdy po chybě domácí obrany proskočil míč až k Jamnickému, který podél brankáře umístil míč do sítě – 0:1. I nadále pak měly Stěbořice převahu. Jamnický ale podruhé před prázdnou brankou selhal, když trefil jen tyčku domácí klece. I další hostující šanci spálil Jamnický, který neproměnil samostatný nájezd. Domácí se v prvním poločase prakticky nezmohli vůbec na nic. 

Jakartovice otočily

Ve druhém poločase se změnil obraz hry o sto osmdesát stupňů. Nejdříve ve velké šanci selhal Adam Pekárek. Jakartovice pak srovnaly osm minut po pauze, když se odražený rohový kop dostal do vápna k Heinzkemu, který si udělal obránce a zavěsil – 1:1. I nadále Jakartovice dominovaly a dvě šance spálil agilní Palkovič. Nejdřive rozezvučel tyčku a pak ho vychytal Losert. Druhá branka domácích padla v 65. minutě, když Sváček vysunul mezi obránce Palkoviče, který blafakem pokořil Loserta – 2:1. Stěbořice vyrovnaly o tři minuty později, když byl v pokutovém území faulován Graca a penaltu s přehledem proměnil Čavera – 2:2. Rozhodnutí padlo deset minut před koncem, když Kuzník udělal solné sloupy ze tří hráčů hostí a namazal Palkovičovi, který nadvakrát ač atakován hosty dostal balon do sítě – 3:2. V závěru si už Jakartovice v pohodě ubránily. V závěru ještě byli vyloučeni jakartovický Bartusek a stěbořický Šeuer. 

 

Jakartovice jedou příští zápas do Březové. Stběořice budou hostit Vřesinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Po pěti letech jsme Stěbořice porazili. První poločas nám ale hrubě nevyšel, naštěstí dali hosté jen jednu branku. V kabině jsme si něco řekli a druhý poločas už byl o něčem jiném. Nám se podařilo skóre otočit a vyhrát.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Začali jsme výborně, měli jsme převahu, dali jsme dvě tyčky, dali jsme branku a pak měli dlaší šance. Druhý poločas byl z naší strany tragický, v podstatě jsme vepředu nic nevyprodukovali a dělali jsme chyby v obraně. Jedinou šancí byla penalta, kterou jsme dali, ale to bylo málo.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Gračanin [-] (90. L. Martinka [-] ) , A. Pekárek [-] (98. F. Havlíček [-] ) , P. Kuzník [-] , M. Poštulka [-] (46. O. Šimon [-] ) , M. Pluschke [-] , P. Heinzke [-] , K. Török [-] (86. T. Bartusek [-] ) , M. Sváček [-] , K. Palkovič [-] , D. Pekárek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] (56. T. Dietrich [-] ) , F. Kramný [-] (74. O. Haas [-] ) , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] (67. D. Burda [-] ) , J. Šindelář [-] (79. V. Kramný [-] ) , P. Čavera [-] , V. Konečný [-]

ŽK: 28. M. Gračanin , 55. M. Sváček , 75. K. Palkovič - 60. F. Kramný , 66. M. Josefus , 75. J. Losert , 80. V. Graca , 89. M. Šeuer . ČK: 93. T. Bartusek - 93. M. Šeuer .
Hráči zápasu: P. Kuzník , P. Heinzke , K. Palkovič , D. Pekárek .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - ČECH Zdeněk, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Jakartovice umi doma zahrát, a poradí si i se Stěbořicemi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Steborice vyhrají těsně o gól.2.