Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice rozhodly v úvodu zápasu


14

Jakartovice doma porazily o tři branky Životice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o tři branky

Jakartovice přivítaly ve svém prvním letošním domácím zápase mužstvo z nedalekých Dolních Životic. Jakartovice měly start do zápasu vskutku raketový. Hned ve druhé minutě udělali chybu hostující brankář s obráncem, které pohotově využil Palkovič a otevřel skóre zápasu – 1:0. Druhý gól padl za čtyři minuty, když kombinaci Palkoviče s Törokem využil ke vstřelení branky Gračanin – 2:0. Úvodní smršť zakončil po deseti minutách po výkopu Janecha a prodloužení Adama Pekárka svým druhým gólem Palkovič – 3:0. Pak už se do konce prvního poločasu nic významnějšího nestalo, i když si domácí družina ještě čtyři tutovky, ve kterých měl prsty Palkovič, Adam Pekárek a Törok, vypracovala. Všechny však dopadly bez brankového vyznění. Dolní Životice ohrožovali jakartovickou branku pouze střelami ze střední vzdálenosti, se kterými neměl Janech problémy. 

Jakartovice vedení udržely

Druhý poločas začali aktivněji hosté z Dolních Životic. V 56. minutě se jim podařilo snížit, když z úhlu propálil Janecha Kunc – 3:1. Rozlet hostů se zastavil o tři minuty později, kdy se přímý kop Palkoviče odrazil k Danielu Pekárkovi, který asi z ofsajdové pozice završil účet zápasu – 4:1. Zápas se pak ukldnil, a hrála se podívaná nahorů dolů, která se divákům musela hodně líbit. Za domácí se do rychlých brejků dostali Adam Pekárek, Török a Sváček. Za hosty nebezpečně stříleli Kunc, Váleček a Hanák. Branka však už žádná nepadla, a ze tří bodů se radovala domácí družina z Jakartovic.

 

Jakartovice jedou příští zápas do Těškovic. Dolní Životice budou hostit Vřesinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (obránce): Vstup do zápasu jsme měli skvělý a dali jsme brzy tři branky. Pak jsme přestali hrát a přizpůsobili jsme se hostům. Hosté pak snížili, ale my hned opdověděli, i když branka padla asi z ofsajdu. Pak už jsme si to víceméně pohlídali.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Totálně jsme prospali úvodních deset minut, kdy jsme udělali tři lajdácké chyby a domácí toho využili. Až kolem dvacáté minuty se to vyrovnala. Druhou půli jsme začali aktivněji, a snížili jsme. Když jsme se nadechovali k náporu, dostali jsme branku z jasného ofsajdu. Pak se to uklidnilo a hrálo se nahoru dolů. Myslím si, že se fotbal musel divákům líbit.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Gračanin [-] (35. O. Šimon [-] ) , K. Török [-] , A. Pekárek [-] (84. L. Martinka [-] ) , K. Palkovič [-] , R. Mička [-] , M. Pluschke [-] (67. T. Bartusek [-] ) , M. Sváček [-] (75. D. Lakomý [-] ) , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] , M. Poštulka [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - L. Kunc [-] , L. Štrbík [-] (78. L. Černý [-] ) , M. Essler [-] (54. M. Elbl [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Procházka [-] (46. P. Pohaněl [-] ) , M. Pumr [-] , M. Tengler [-] , M. Váleček [-] , V. Palyza [-]

ŽK: 34. A. Pekárek - 52. M. Hanák .
Hráči zápasu: D. Pekárek , A. Pekárek , M. Pluschke - V. Otipka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - PUFFLER Jan, HAVLÍČEK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, který si doma pohlídají Jakartovice.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích