3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí ovládlo souboj nováčků a slaví premiérovou výhru v KP


Branky


31. M. Souček , 51. T. Bublan , 60. J. Kafka
0

Sobotní předehrávka 5. kola Krajského přeboru se hrála ve Velkém Meziříčí. Domácímu Béčku se do cesty postavila rezerva Havlíčkova Brodu. Jednalo se tedy o souboj nováčků, kteří se potýkají zkraje soutěže s podobnými problémy: nervozita a nepřesnost je v prvních kolech připravila o body a zlepšená hra jim od 3. kola přináší první ovoce. Meziříčí se ucházelo o výhru na hřišti Okříšek, Brod díky skvělé první půlhodince porazil Jaroměřice a připsal si premiérové vítězství v KP. Dnes se rozhodlo o tom, že na popáté už Meziříčí dokázalo vyhrát. Porazilo druhého nováčka KP z Havlíčkova Brodu 3:0 a připsalo si tak první výhru v soutěži!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meziříčí na Brod od začátku vlétlo

Před slušnou diváckou kulisou začali domácí velice aktivně. V 6. minutě zatáhl po pravé straně T. Bublan, centrem našel na vápně V. Berana a ten sklepnul J. Vítkovi, který parádní ranou z 25 metrů protáhl M. Beránka v brance Brodu. Domácí převaha pokračovala a další šance přišla hned v zápětí. R. Šuta vybídl kolmicí k útoku Bublana, ten odcentroval a hlavou těsně mimo zakončoval M. Souček. Zaslouženého vedení se Benfica mohla dočkat ve 20. minutě. Agilní Šuta nabil pro Berana, ale ten se z malého vápna ve 200% šanci neprosadil. Hosté se poprvé osmělili až ve 23. minutě, jenže nadějný centr z pravé strany nikoho z hostujících hráčů ve vápně nenašel. Ve 25. minutě zachránila hostující tyč, kterou trefil tvrdou ranou zpoza šestnáctky J. Vítek. Tlak domácích nakonec jen kýženou branku přinesl. V 31. minutě unikl po levé straně M. Maloušek, jeho centr zpracoval Šuta a dílo dokončil M. Souček - 1:0. Tímto výsledekem i přes drobné šance na obou stranách první část skončila.

Po hodině hry bylo jasno

Druhé dějství začalo jako to první. Meziříčí na Brod s chutí vlétlo a po celých 45 minut ho přehrávalo. Hosté se ke svým akcím dostávali jen sporadicky a v podstatě domácího Kruba neohrozili. Hned v 51. minutě přišel druhý gólový moment. L. Liška rozehrál do strany na T. Bublana, který se prosadil tvrdou křižnou střelou - 2:0. Domácí ani po brankové pojistce plyn neubrali a brzy se prosadili i potřetí. Po sérii standardních situací se do poslední z nich zapojil v 60. minutě centrující Liška a zakončující J. Kafka - 3:0. Meziříčí pak zbytek zápasu pojalo jako exhibici. S míčem si již více hrálo, než aby se hnalo do zakončení. Za zmínku stojí lob střídajícího Neorala v 72. minutě a pak přečíslení Lišky a Berana deset minut před koncem. Ale ani jedna z těchto šancí již další branku nepřinesla. I tak si domácí užili úvodní vítězství v Krajském přeboru po výhře 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: Před pěknou kulisou jsme odehráli povedené utkání. Od začátku do konce jsme byli aktivní a dostatečně důrazní. Po všech stránkách jsme Brod přehráli a zaslouženě zvítězili. Největší naší zbraní byla středová řada, která určila naší dominanci v zápase.

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ján Bdžoch, trenér H. Brodu: Kvalitnější soupeř zaslouženě zvítězil. Byl lépe připraven a my jsme působili ustrašeným dojmem. Náš mladý kádr není ještě tak vyspělý, chyběli nám citelně starší hráči typu Teplana..



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - T. Bublan [-] (64. M. Nevoral [-] ) , J. Kafka [-] , M. Souček [-] , M. Maloušek [-] (76. R. Kurečka [-] ) - T. Malec [-] , J. Vítek [-] , R. Šuta [-] (72. D. Krčál [-] ) , R. Vyskočil [-] - V. Beran [-] , L. Liška [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , V. Halák [-] (71. L. Sůva [-] ) , D. Fikar [-] - P. Bartok [-] , T. Vendl [-] , L. Burjetka [-] , M. Báča [-] - T. Nedvěd [-] (59. J. Horn [-] ) , A. Rokos [-] (83. A. Polívka [-] )

ŽK: 45. T. Malec - 64. A. Rokos .
Hráči zápasu: M. Souček , R. Šuta - P. Bartok .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.