L. Morkus 30. (p.)
Š. Tobolka 70.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2015 17:30

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vedoucích týmů přinesl remízu


Branky


30. L. Morkus (p.) , 70. Š. Tobolka - 18. T. Dvořák , 80. T. Dvořák
0

První zápas 6. kola, páteční předehrávka a hned jednoznačný magnet kola. První Jemnicko hostilo druhou Bíteš. Domácí mají jeden z nejlepších útoků v Kraji, hosté se pyšní nejlepší obranou. Navíc ve skvělé formě chytající Janoušek pustil za svoje záda pouze tři pokusy pěti předešlých soupeřů! Vše nasvědčovalo, že se v Jemnici bude servírovat parádní předkrm šestého podzimního kola. Zápas nakonec vítěze nepoznal, týmy se rozešly smírně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrou defenzívu Bíteše pokořili domácí až z penalty

Bíteš dnes přijela do Jemnice potvrdit kvalitní obranu a od první minuty to dokazovala. Hrála v defenzivním bloku a bylo na domácích jej rozebrat. Moc se jim to zpočátku nedařilo a do první nebezpečné situace se až v 15. minutě cpal O. Frechka, který si obhodil hostujícího beka a lobem přehazoval K. Janouška. Míč však skončil pouze na spojnici. To ale byl až druhý moment, jenž přinesl vzrušení. O čtyři minuty před tím totiž velice nebezpečně pálil hostující Horký a Kopeček jej zkrotil až na podruhé. Skóre se poprvé pohnulo v 18. minutě. Domácí přišli lacino na půlce o míč a rychlý kontr hostů zakončil gólovou střelou Tomáš Dvořák - 0:1, který si v koncovce poradil i s dvojicí domácích obránců. Jemnicko se z obdržené branky oklepalo poměrně rychle, přidalo na důraze a brzy se dočkalo vyrovnání. Ve 30. minutě rozehrával trestňák M. Netrda, míč se po něm odrazil na vápno a tam se do něj opřel M. Máca. Po jeho střele se jako poslední k míči dostal Luboš Morkus, který byl hostující obranou sražen k zemi a kopala se penalta. Sám faulovaný ji s přehledem proměnil - 1:1. A za takového stavu se šlo do kabin.

Domácí se v závěru strachovali o remízu

Po změně stran se domácí snažili více tlačit před hostujícího brankáře Janouška. V nadějných pozicích se nejprve ocitl O. Frechka a po něm F. Kříž. Ani jeden však neuspěli. Dočkali se až v 70. minutě. Po dalším rozehraném přímáku si míč zpracoval F. Kříž, zasekávačkou se zbavil bránícího hráče a připravil gólovou pozici pro Štěpána Tobolku, který nabídkou nepohrdnul - 2:1. Jemnicko se dostalo do kýženého vedení a chtělo zápas dovést do vítězného konce. Jenže se nevyvarovalo další chyby. V 80. minutě ztratil Morkus snadno míč na polovině, jeho spoluhráči nezachytili následný náběh Tomáše Dvořáka, ten přeloboval ne zrovna ideálně vyběhnuvšího Kopečka a svojí druhou brankou v zápase srovnal na 2:2. Hned po rezehrání našel Kříž úplně volného S. Křivánka,jenž se ocitl úplně sám před bítešským gólmanem, ale svoji 200% procentní šanci zazdil. Toho mohli domácí litovat v úplném závěru. Po chybě Tobolky se k míči dostal v 89. minutě R. Valsa a křižnou střelou jen těsně minul. A ještě jednou domácím příznivcům zatrnulo. Nejlepší hráč hostů Dvořák sice již překonal Kopečka, avšak domácí obránci ještě míč stihli odklidit před brankovou čarou. V infarktovém závěru se tak již skóre neměnilo a týmy se rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Věděli jsme, že hosté vyrukují s poctivou obranou a vepředu bude zlobit ve formě hrající Dvořák. Bohužel jsme se nevyvarovali zbytečných ztrát a 2x hostům nabídli využít rychlý protiútok. V průběhu utkání jsme pak sice byli aktivnější a dokázali skórovat, ale v závěru jsme byli rádi, že nás Bíteš nepokořila potřetí.

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Podle mne jsme začali lépe a domácí si s námi nevěděli rady. První poločas byl tedy spíše náš. Domácím se za našeho vedení povedli dva útoky a otočili skóre. V tu chvíli se dostali na koně a my měli co dělat, aby nám neodskočili na dva góly. Pak si patrně již mysleli, že to je doma, my se vrátili do zápasu a ještě jsme v závěru mohli vyhrát. Fotbalově se mi první půle líbila, v té druhé se to zkazilo debatami a následnými kartami, většinou na straně domácích..



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Š. Tobolka [-] , J. Kincl [-] , T. Bastl [-] (46. P. Nevrkla [-] ) , M. Máca [-] - S. Křivánek [-] , M. Netrda [-] , O. Frechka [-] , P. Tesař [-] - F. Kříž [-] , L. Morkus [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] , L. Střecha [-] , J. Horký [-] - D. Rozum [-] , R. Valsa [-] , T. Nekuda [-] , P. Antoš [-] (87. M. Ivančík [-] ) - O. Mucha [-] (74. J. Jelínek [-] ) , T. Dvořák [-]

ŽK: 51. M. Máca , 68. L. Morkus , 80. V. Kopeček , 86. J. Kincl , 88. Š. Tobolka , 90. M. Netrda - 29. O. Mucha , 45. T. Nekuda , 56. L. Střecha , 62. T. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Tesař , O. Frechka - T. Dvořák .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 215.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.