1:1
(1:1)
26. M. Zeman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky vezou z Jemnice bod


Branky


42. L. Morkus - 26. M. Zeman
0

Vedoucí tým tabulky přivítal v sobotní předehrávce 8. kola na své půdě Okříšky. Ty minule prohrály ve Velké Bíteši a los jim tedy nachystal návštěvu stadiónů obou lídrů tabulky během sedmi dnů! Domácí Jemnicko po remíze s Velkou Bíteší zvítězilo s přehledem v Moravských Budějovicích a chtělo si tak dnes upevnit postavení na špici soutěže. Ale houževnatý soupeř z Okříšek jim nedal dnes nic zadarmo a po remíze 1:1 si odváží cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, Jemnicko z jediné povedené akce srovnalo

Dnes se hrál v Jemnici od začátku bojovný zápas s minimem brankových příležitostí. Domácí se jen těžko prokousávali dobře organizovanou hrou Okříšek. Ty se soustředili především na standardní situace, po kterých několikrát zahrozili. A to zejména Jaroslav Jůza, který také připravil první větší šanci pro V. Vodu. Ten však zakončil těsně mimo. Domácí odpověděli šancí S. Křivánka, kterého do úniku vysunul F. Kříž. Ale ani domácí nezakončili přesně, balón skončil nad hostující brankou. Že hosté mají dobré standardky prokázali ve 26. minutě. Dobře kopnutý míč odvrátila domácí obrana pouze na velké vápno, kde se do něj opřel Michal Zeman a poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí si i nadále nevěděli s pozorně bránícím soupeřem rady, přes to se dočkali do poločasu vyrovnání. Z jediné povedené akce se trefil ve 40. minutě Luboš Morkus , který se prosadil po kombinaci s T. Tesařem. Diváci tak v nepříliš atraktivním poločase viděli remízu 1:1.

Bojovný duel již větší šanci nepřinesl

I po změně stran se hrál oboustraně urputný fotbal a hra se odehrávala především mezi vápny. První trochu větší šanci si opět připsali hosté, opět ji vypracoval J. Jůza. Jeho střílený centr na dvakrát likvidoval brankář Kopeček, jenž zkrotil míč před dotírajícím V. Bastlem. Jemnicko kontrovalo šancí O. Frechky, jehož pokus z blízka bravurně zneškodnil robinsonádou brankář Okříšek L. Fiala. Pak se opět předvedl Jůza. Jeho výborně zakroucený trestňák vytáhl Kopeček s námahou ze šibenice. A hosté zlobili i nadále. Zeman přihrával pod sebe na Bastla, který se však neprosadil. Domácí si největší šanci druhé půle schovali až do 80. minuty. Střílený centr L. Morkuse našel F. Kříže, který však branku Okříšek přestřelil. A jelikož se diváci po zbytek utkání další šance nedočkali, rozešlo se Jemnicko s Okříškami smírně.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Dnes se nehrál příliš atraktivní fotbal, šancí jako šafránu - divák si na moc nepřišel. My jsme se po celý zápas nedostali ke svojí hře, hosté svým agresivním a rychlým přístupem nás k ní nepustili. I přesto jsme s bodem spokojeni, již osm zápasů jsme neprohráli a to je fajn!

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Sehráli jsme dobrý zápas. Domácí jsme moc do zakončení nepouštěli a sami jsme několikrát ,hlavně s trestňáků, zahrozili. První půle byla oboustranně vyrovnaná, v té druhé jsme byli o něco lepším týmem a při troše štěstí jsme si mohli odvézt body tři. I tak je remíza uspokojivá, a to myslím pro obě strany.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] , Š. Tobolka [-] - S. Křivánek [-] , T. Tesař [-] , O. Frechka [-] (77. J. Anděl [-] ) , M. Netrda [-] - F. Kříž [-] , L. Morkus [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , O. Benda [-] , Z. Ryšavý [-] - O. Široký [-] , M. Dočekal [-] , J. Jůza [-] (84. R. Ryšavý [-] ) , P. Dubský [-] - M. Zeman [-] (89. J. Ježek [-] ) , V. Bastl [-]

ŽK: 11. M. Netrda , 22. T. Bastl , 64. F. Kříž , 75. J. Kincl , 84. S. Křivánek - 28. O. Benda , 75. M. Zeman .
Hráči zápasu: J. Kincl , Š. Tobolka - M. Zeman .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.