T. Dvořák 74. (p.)
R. Valsa 77.
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš urvala vítězství s Chotěboří


Branky


74. T. Dvořák (p.) , 77. R. Valsa - 72. P. Hanousek
0

Vedoucí celek Velké Bíteše dnes hostil Chotěboř. Domácí pokračují v dobrých výsledcích a jedou po celý podzim na neporažené vlně. To tým od Železných hor, který dnes do Bíteše dorazil zařívá úplně opačné období. Tým Josefa Sourala naposledy vyhrál ve 4. kole a od té doby se propadá tabulkou i vlastní krizí. Aktuálně mu patří až nedůstojná 12. příčka, za ním jsou jen místa znamenající sestup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bíteš byla nevýrazná, jedinou větší šanci měl chotěbořský Dvořák

Vedoucí Velká Bíteš začala na svém hřišti špatně. Chotěboře nakopávala dlouhé míče a domácím se nedařilo najít na tuto hrurecept. Navíc hráči Bíteše kazili rozehrávku a působili značně nevýrazným dojmem. Poločasovou remízu zachránil z pohledu domácích skvělým zákrokem brankář K. Janoušek, který dokázal vytáhnout nad břevno vydařenou střelu Luboše Dvořáka. Diváci se tak příliš vzruchu v prvním dějství nedočkali, zajímavých situací se tak dočkali až po poločasové návštěvě bufetu.

Hosté zaslouženě vedli, pak ale domácí předvedli obrat v zápase

Druhou půlku začali aktivněji opět hostující hráči. V 55. minutě se Chotěboř dostala k téměř jisté gólové dorážce, ale domácí gólman K. Janoušek předvedl proti hostujícímu útočníkovi bravurní robinzonádu a překazil chotěbořskou radost. Tým od Železných hor se ale přeci jen dočkal. V 72. minutě doputoval míč až na volného Petra Hanouska a ten poslal hosty do zaslouženého vedení – 0:1. Ale slibný výsledek neudrželi hosté ani tři minuty.  V 74. minutě si na dlouhý balon za obranu naběhl Tomáš Dvořák, brankář k němu přistoupil pozdě, fauloval ho a sám postižený se z penalty nemýlil – 1:1. Rychlý obrat domácích pak dovršil Radek Valsa, jmenovaný prokličkoval mezi čtyřmi hráči a ranou z osmnácti metrů poslal svůj tým v 77. minutě do vedení. Opaření hosté již do konce utkání vyrovnat nestihli a přes dobře rozehraný zápas odjeli ze hřiště lídra tabulky bez bodu, v Bíteši prohráli 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše: Dnes jsme se trápili. Nevěděli jsme si rady s nakopávanými míči Chotěboře, což nás hodně drželo vzadu. Hosté byli velmi důrazní, v první půli i fotbalovější. V druhém poločase hosté dokonce vedli, ale si asi mysleli, že už to ukopou, přestali hrát a my ji za to potrestali a zápas otočili..

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: Zase jsme upili z kalichu hořkosti - hráli jsme dobře, vedli a i nadále makali, klukům nemám moc co vytknout a stejně jsme odjeli z prázdnou..herně to bylo dobré, zanechali jsme myslím dobrý dojem a minimálně bod jsme si zasloužili, jenže když už jsme se dostali do vedení, tak jsme se z něj neradovali dlouho a během chvíle se zápas otočil na stranu Bíteše. Doufám, že se nám alespoň v závěru podzimu podaří z té krize dostat..



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] (81. M. Pelán [-] ) - L. Kerber [-] , L. Střecha [-] , M. Ivančík [-] , L. Kopáček [-] (69. T. Mrňa [-] ) - P. Antoš [-] (63. D. Rozum [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Valsa [-] , O. Mucha [-] , T. Nekuda [-] - T. Dvořák [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - T. Hromádka [-] , M. Čáp [-] , R. Odvářka [-] , P. Ďoubal [-] - L. Dvořák [-] , L. Filipský [-] , M. Somerauer [-] , J. Hlaváček [-] - J. Šimoňák [-] (58. M. Odvářka [-] ) , P. Hanousek [-]

Hráči zápasu: K. Janoušek , R. Valsa - P. Hanousek .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.