1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec obral Rapid


Branky


6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraz hostů Rapidu příliš nevoněl

Favoritem zápasu byl bezpochyby domácí Rapid B, který je čtvrtý a má stejně bodů jako třetí Lhota a pátý Union. Plzenec, který se nachází na opačném pólu tabulky, ale svým důrazným napadáním a dohráváním osobních soubojů dělal kombinačně hrajícímu Rapidu potíže. Rapid v několika připadech nedokázal pořádně založit útočnou akci a tak bylo od začátku jasné, že domácí čeká velmi těžké utkání. Rapid se i přesto dokázal dostat do několika brankových příležitostí ale skóre otevřeli hosté, když se z rychlého protiútoku trefil Jan Sedlák. 

Rapid po přestávce ožil

Po prvních minutách druhého polačasu Rapid konečně zařadil na vyšší rychlostní stupeň a na obranu Plzence se řítil jeden útok za druhým. Bohužel domácí hráči neobuli střelecké kopačky a tak z hned několika vyložených šancí dokázali vsítit jen jediný gól což znamenalo, že už po páté v 8.kole musely zápas rozhodovat pokutové kopy.

Hosté v loterii úspěšnější

V pokutových kopech byli lepší hosté a za bojovný výkon si odváželi z Rapidu cenné vitězství.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Samuel Kaše: ,,Zápas se Starým Plzencem byl od začátku poměrně nepříjemný. Plzenec v prvním poločase dobře dostupoval, nám se s rozehrávkou nikam moc nechtělo, takže většinu času kombinovala naše obrana na půlce a občas jsme zkusili nějaký útok. Pár šancí jsme v prvním poločase měli, ale netrefovali jsme bránu z poměrně dobrých pozic. A oni hrozili rychlými protiútoky, kdy jeden se jim vydařil a dali z toho branku. O přestávce jsme si řekli, že budeme rychlejší, tvrdší a že budeme chtít víc hrát. Prvních pár minut druhého poločasu se neslo ve stejném duchu toho prvního, tedy pro nás nic moc. Ale pak jsme zrychlili naší hru, a Starý Plzenec začal mít potíže, bohužel nejsme v koncovce úplně produktivní a tak z našich útoků a několika tutovek padl jen jeden gól. Oni občas hrozili z brejků, ale spíše druhý poločas běhali bez míče. I tak se šlo do penaltového rozstřelu, kde byli šťastnější hosté. Měli jsme dát branky z šancí a konec víkendu by byl o poznání veselejší."




Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - P. Zikmund [-] (53. K. Veber [-] ) , M. Boháč [-] , P. Kovářík [-] , S. Kaše [-] , J. Holík [-] (76. L. Holý [-] ) , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] , O. Baroch [-] (72. O. Hodan [-] ) , M. Klimeš [-] , J. Řežáb [-]

SK Starý Plzenec
S. Med [-] - J. Sedlák [-] , S. Sibal [-] , L. Vokurka [-] , J. Duspiva [-] , J. Kuchař [-] , M. Votava [-] , D. Diviš [-] , V. Seman [-] , J. Kuncendörfer [-] , R. Vávro [-]

ŽK: 44. M. Novák - 85. J. Kuncendörfer .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Duspiva Václav - LHOTÁK Luděk, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích