1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

20.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přišel, vstřelil, zvítězil…


Branky


0

Po vybojovaném bodě ve Slavičíně nastoupili domácí hráči s odhodláním maximálně bodovat a udržet tak kontakt se svými soupeři z dolního patra tabulky. Tento záměr se jim povedl, a to zejména zlepšenou hrou ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod střetnutí se odvíjel především ve středu pole a oba soupeři se nejprve seznamovali s jarním trávníkem, který byl na utkání velmi dobře připraven. První se osmělili hosté již v 5. minutě, kdy se ocitl sám před brankářem Eliášem Klinger, avšak jeho záměr skórovat zmařil čistým skluzem Valigůra. O minutu později se na hranici velkého čtverce uvolnil benešovský Adamík a tvrdou střelou, která skončila těsně vedle pravé tyče, vystrašil Eliáše. Ve 14.minutě se opět Adamík pokoušel přelstít z hranice malého čtverce domácího gólmana, jeho oblouček však Eliáš vyrazil nad branku. V této části hry byli hosté lepší a udávali tón hry. Vsetínským vázla kombinace, přihrávky často končily na soupeřových kopačkách a chvílemi se zdálo, že hráči neví, co mají hrát. První pozdrav vyslal na hostující svatyni až v 19. minutě Jaroš, jehož prudká střela se mezi tři tyče nevešla. To však bylo ze strany domácích na dlouhé minuty vše. Ve 25.minutě zbytečně otálel s rozehrávkou vsetínský Varhaník, míče se zmocnil před pokutovým územím Baránek a jeho pokus o zteč domácí branky zmařil Dulík včasným odkopem na roh. Domácím chyběla patřičná jiskra, všude byli později než protivník a nebýt Eliáše v brance, mohli i prohrávat. Ve 37.minutě totiž zázračně zlikvidoval tutovku Haase, který již viděl míč v síti. Vsetínští ihned poté založili rychlý protiútok, Varhaník poslal kolmou přihrávku na nabíhajícího Šroma, ovšem jeho pokus skórovat zblokoval v malém pokutovém území Václavek. Ve 42.minutě napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů Varhaník a dalekonosnou „petelicí“ orazítkovala levou tyč. 

Po obrátce, zřejmě po důrazném pohovoru v šatně, nastoupili domácí plni elánu a najednou se zdálo, že působí na hřišti jiné mužstvo. Hráči o sobě stále více věděli, konečně se rozehrála záložní řada a hosté se dostali do těžké defenzívy. V 52.minutě se objevil ve slibné příležitosti Šrom, mířil však vysoko nad. Krátce na to jej vystřídal hrající trenér Kučerňák, a jak se v dalším průběhu ukázalo, byla to šťastná volba. V 62. minutě uzamkli Valaši  Benešovské před šestnáctkou, míč se dostal k Surovcovi, který trefil pouze tyčku, ale nechytatelná dorážka Kučerňáka z deseti metrů již skončila pod břevnem. V tomto časovém intervalu předváděli Vsetínští pestrou kombinaci plnou nápadů a hra se musela divákům líbit. Hosté ale postupně zvedali hlavu a snažili se stav srovnat. Velmi blízko k tomu měli v 69.minutě, kdy po rohovém kopu hlavička Václavka skončila jen pár centimetrů nad brankou. V 77. minutě mohl výsledek pojistit opět Kučerňák, když postupoval zcela sám na brankáře Kolenka, jenže v rozhodující chvíli zaváhal a jeho šanci Kolenko včasným vyběhnutím zlikvidoval. Ke konci zápasu se karta začala pomalu obracet a hosté ve snaze stav srovnat zle dotírali na domácí obranu, jenže ta byla na místě a když již byla překonána, zachraňoval Eliáš. Ten se taky blýskl zákrokem v 81. minutě, kdy zlikvidoval těžkou ránu Adamíka. Poslední minuty již domácí zvládli velmi dobře takticky, a tak se mohli po dlouhé době radovat z tříbodového zisku. Za předvedenou hru po obrátce si těsné vítězství zasloužili.



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Zezulka [-] , M. Valigůra [-] , J. Drda [-] , D. Dulík [-] (70. J. Maček [-] ) - V. Surovec [-] , M. Mydlář [-] , T. Varhaník [-] (78. T. Kašpar [-] ) , L. Matůš [-] - M. Jaroš [-] , J. Šrom [-] (55. R. Kučerňák [-] ) -

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - D. Klinger [-] (20. B. Moc [-] ) , J. Radek [-] (65. M. Spruch [-] ) , A. Baránek [-] , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-]

ŽK: 86. L. Matůš - 73. O. Haas .
Místo: Vsetín. Počet diváků: 107. Rozhodčí: Slabý Jiří - ŘEZNÍČEK Tomáš, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.