Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

29.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

V boji o "šest bodů" odjel spokojený Havířov


Branky


34. T. Gomola (vl.) - 83. L. Skoupý , 91. K. Skoupý
0

Domácí tak po této prohře musejí vyhrát poslední utkání doma s Dolním Benešovem a spoléhat na pomoc Petrovic případně Petřkovic. Hosté z Havířova se touto výhrou v divizi zachránili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedno z klíčových utkání v boji o záchranu začali lépe hosté z Havířova, když hned ve 3´se dostal do velké šance hostující Gomola, jeho lob však skončil až za brankou. V 13´se do ještě větší šance dostal znovu Gomola, ale ani tentokrát na domácího brankaře Jašku nevyzrál. Po úvodní patnáctiminutovce přebrali otěže zápasu domácí hráči. V 19´centroval prudký centr do šestnáctky Cudrák, do skluzu před branku šel Bartoníček, ke vstřelení branky mu však pár centimetrů chybělo. Hned o minutu později se dostal po nahrávce Ondry do 100 % šance domácí Mitura, z 10 metrů však přestřelil. Tlak domácích však pokračoval a v 34´si domácí fandové mohli radostně zakřičet. Agilní Adam Ondra se pěkně uvolnil na hranici šestnáctky a jeho střelu si nešťastně srazil do vlastní brány hostující Gomola. 1:0. Hosté do konce 1. poločasu už nic nepředvedli a do kabin odcházeli spokojenější domácí. 

Druhý poločas začal podobně jak skončil 1. V 49´ se mohli domácí radovat podruhé, krásné střele chybělo cca 5 cm a bohužel pro domácí skončil jen na tyči Smětákovi branky. Tento moment jakoby spíše nakopl hostující celek k lepšímu výkonu, domácí celek se více stáhl bránil jednogólový náskok. Více se soustředil na obranu a hrál hlavně na brejky. Hostující celek měl míč častěji na kopačkách, ale do gólových situací se moc nedostával. V 58´ se dostal do šance opět hostující Gomola, ale ani ve 3. velké šanci neuspěl a hlavičkoval vedle. v 60´se zaskvěl domácí brankář Jaška, do obrovské šance se dostal hostující Lukáš Skoupý, ale jeho střelu z 5 metrů Jaška vyrazil na roh. V 68´mohlo udeřit na druhé straně, na centr Kundrátka si naběhl Ivan, hlavičkoval zcela volný bohužel nad. Další šanci na zvýšení skóre měl opět asi nejlepší hráč domácích Adam Ondra, ale také tentokrát šla jeho střela těsně vedle šibenice hostující branky. Také v další šanci se objevil opět Adam Ondra, ale ani tentokrát nemířil přesně. A tak se stalo to, co se stát muselo. Dlouhý aut propadl až k volnému Lukáši Skoupému a ten se zorientoval výborně a míč hlavou uklidil do domácí branky. 1-1. Domácí byli jako opaření, ale chtěli s tímto výsledkem ještě něco udělat. Jenže místo aby se dočkali vstřelení branky udeřilo nečekaně na druhé straně. Nepovedenou střelu Patrika Kundrátka odkopli hosté do brejku, míč se dostal do 16 domácích a Karel Skoupý měl jednoduchou pozici. 1 -2. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba (FK Krnov): Za dnešní výkon jsme si určitě nezasloužili prohrát, 85´ jsme měli utkání pod kontrolou, bohužel chyby na konci utkání nás stály všechny body. Měli jsme také pořádnou porci smůly, věřím tomu, že kdyby místo tyčky padl gól na 2:0, dotáhli bychom tento zápas do vítězného konce. i přes tuto prohru jsme stále ve hře a věřím, že je v našich silách dotáhnout utkání s Dolním Benešovem do vítězného konce. Bohužel již nemáme záchranu v našich rukách, potřebujeme pomoc klubů z Petřkovic nebo Petrovic, které musí doma vyhrát. Bojovat však budeme až do konce.




Místo: Tráva. Počet diváků: 346. Rozhodčí: Ondráš Vít - OGRODNÍK Vlastimil, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.