Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma zvítězily nad Pyšelem


Branky


7

Rezervní tým z Rapotic porazil na svém hřišti Pyšel, který tak tím přeskočil svého soupeře v tabulce 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Rapotice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Pyšelu. Pyšel v minulém kole zaznamenal na svém hřišti vítězství nad Třebenicemi 4:2 a poskočil na jedenácté místo. Rapotice B naopak utržely debakl 11:3. na hřišti rezervního týmu Šebkovic. Zápas se hrál za velmi příjemného počasí. Domácí se do svého soupeře zakousli hned od začátku a hned ve 4. minutě je poslal do vedení Tomáš Pavlíček - 1:0. Rychlá branka pomohla domácím k tomu, aby se zasloužili o další brankový zápis, který zařídil ve 13. minutě zkušený Milan Laš - 2:0. Hosté toužili alespoň po snížení stavu, ale do koncovky se dostávali sporadicky a bez efektu. To domácím se v koncovce dařilo, což dokázal ve 35. minutě Petr Jílek - 3:0. Do konce poločasu se skóre již nezměnilo, přesto měli domácí našlápnuto k důležitým třem bodům. 

Domácí si výhru pohlídali

Také druhý poločas vyznělo lépe pro domácí, které poslali v 60. a 62. minutě Martin Laš a Josef Tesař do výrazného vědní 5:0. Až poté se střelecky prosadili hosté, za které se trefil v 69. minutě Filip Dvořák - 5:1. V 82. minutě dal poslední domácí branku Tomáš Pavlíček a bylo to 6:1. Na konečných 6:2 pak uzavřel kosmeticky skóre Daniel Šubert. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Konečně jsme zahráli zápas v poklidu a také jsme si slušně zastříleli.. Snad naváže e na náš výkon i v dalších zápasech.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - M. Laš [-] (46. M. Dvořáček [-] ) , P. Jílek [-] , P. Císař [-] , L. Man [-] , J. Tesař [-] , T. Pavlíček [-] , M. Laš [-] (76. T. Laš [-] ) , J. Dvořáček [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - A. Fila [-] (46. D. Kupský [-] ) , J. Čapo [-] (46. D. Šubert [-] ) , M. Šabacký [-] (72. P. Žák [-] ) , L. Šandera [-] , M. Široký [-] , D. Moudrý [-] , F. Dvořák [-] , D. Šabacký [-] , O. Adam [-] , J. Hejátko [-]

ŽK: 68. M. Dvořáček .
Hráči zápasu: T. Pavlíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - JEŠINA Aleš (N), KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí doma body ztrácet nebudou a zvítězí.

Tip: výhra domácích