Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice vybojovaly cennou výhru v Moravských Budějovicích B


Branky


9

Hrotovice otočily zápas v Moravských Budějovicích a připsaly si druhou výhru v sezóně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Zápas Moravské Budějovice „B" – Hrotovice probíhal za deštivého počasí. Ze začátku zápasu byli aktivnější domácí a v 20. minutě po faulu u vápna hostů zahrávali standardku a z ní J. Benda otevřel skóre. Poté se hra vyrovnala a hosté začali tlačit, až ve 40. minutě se L. Šabatovi podařilo srovnat na 1:1. A to nebylo vše - z rohového kopu po závaru před brankou P. Hadraba skóroval a otočil na 1:2. Ještě před koncem prvního poločasu ale domácí Z. Škoda po kombinaci na pravé straně srovnal na 2:2. A tak se měli diváci po pauze na co těšit, protože zápas byl zcela otevřený a oba  týmy chtěly urvat výhru na svoji stranu. 

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

Ve druhém poločase hosté posílili útok a začali domácí přehrávat. Nicméně z ojedinělé šance Miroslav Buďa opět poslal domácí do vedení na 3:2. Hosté se však ani za tohoto stavu nevzdávali a v rozmezí 80.-85. min. vstřelili dva důležité góly, první hlavou ze standardní situace Filip Pekárek a druhý Tomáš Hadraba střelou z velkého vápna nedal gólmanovi šanci - 3:4. Domácí se poté už na nic nezmohli a Hrotovice si tak odvezly zasloužené tři body a přeskočil svého soupeře v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


První půle byla poměrně vyrovnaná, čemuž odpovídalo skóre 2:2. Druhá půle už byla v režii pohyblivějších Hrotovic, které v závěru rozhodli o své výhře.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Benda [-] , L. Stehlík [-] (58. J. Kosmák [-] ) , J. Horecký [-] , J. Dostál [-] , M. Premar [-] (29. J. Kodajek [-] ) , T. Kyzlink [-] (71. J. Okoš [-] ) , Z. Škoda [-] , M. Buďa [-] , M. Premar [-] , J. Povolný [-]

Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - F. Pekárek [-] , L. Nevtípil [-] (59. P. Laštovička [-] ) , T. Hadraba [-] , M. Růžička [-] - Z. Kovář [-] (59. M. Hrůza [-] ) , J. Petřek [-] , J. Votava [-] , L. Šabata [-] - T. Diviš [-] , P. Hadraba [-] (86. T. Novotný [-] ) -

ŽK: 86. J. Petřek , 87. T. Novotný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FRANC Miloš - NOVOTNÝ Vlastimil (N), ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačně šlágr kola. Osobně se na toto utkání těším. Budějovice mají dobrou formu a doma body jen tak neztrácejí. Co si budeme povídat, Budějovice téměř v každém utkání posilují kluci z áčka a na jejich hře je to znát. Hrotovice potřebují začít vítězit. Za mě to bude naprosto vyrovnané utkání a doufám se šťastným koncem pro Hrotovice. Hosté těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích