Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov si v Třebenicích zastřílel


Branky


4

Fotbalisté Opatova vstoupili do nové sezóny jasnou výhrou nad Třebenicemi 6:1. K vidění byly také dva hatricky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Třebenice přivítaly na svém hřišti Opatov. Oba týmy by chtěly zapomenout na minulou nedohranou sezónu, kdy se chtěly oba celky pohybovat v horní polovině tabulky, ale realita byla úplně jiná a byly tak velkými aspiranty na sestup. V loňské sezóně se oba týmy střetly také v prvním kole a také na hřišti Třebenice. Domácí tým zde zvítězil 3:2. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali přicházet také šance. Jenže gólmani obou týmů byli na svém místě. Když už se blížil konec poločasu a všichni si mysleli, že v prvním poločase žádná branka nepadne, udeřili ve 44. minutě hosté a zásluhou Filipa Šinkovskovského šli do kabin mnohem veselejší - 0:1. Přesto měl být zápas ještě otevřenou partií a domácí fanoušci pevně věřili v obrat. 

Hosté se po pauze rozstříleli

Ve druhé půli ale kraloval zcela hosté. Hned ve 47. minutě dal na 0:2 Petr Jirka. Domácí sice ještě v 50. minutě snížili Pavlem Vrbkou na 1:2, ale pak už skóroval jenom hosté. Střídavě se začali prosazovat dva opatovštiíhráči Filip Šinkovskovský a Petr Jirka, kteří zaznamenali hatricky a výraznou měrou se podíleli na vysoké výhře Opatova 1:6. Dobrý vstup do soutěže. 



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, vedoucí: Po vyrovnané první půli jsme byli lepším týmem a naše převaha byla střelecký vyjádřena až v druhém poločase, kdy jsme využívali brejkovéšance. . Výborný vstup do soutěže doufám potvrdíme i v dalším zápase.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
J. Bárta [-] - D. Vrbka [-] , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , L. Svoboda [-] , M. Machát [-] , F. Rymeš [-] (14. M. Ondráček [-] ) , L. Buchal [-] (46. M. Filipec [-] ) , M. Ondráček [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , J. Doležal [-] , P. Jirka [-] , R. Pokorný [-] , M. Šaroun [-] , A. Švaříček [-] , M. Ježek [-] , M. Malík [-] , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

Hráči zápasu: P. Jirka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - CEJPEK Radek, FIALA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy by chtěly zapomenout na nepovedenou nedohranou sezónu. Zápas rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Oběma týmům to v minulé sezoně příliš nešlo. Třebenice jsou po odchodu M.Furiše do Rouchovan hodně oslabeny. V tomto utkání těsně zvítězí hostující Opatov.