0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 19:00

1.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany si odváží z Třeboně 3 body


Branky


2. T. Senft , 67. P. Lípa
0

Rychlá branka v kombinaci s velmi povedeným výkonem hostů a smůlou domácích znamenají pro hostující tým výhru v historicky prvním zápase v divizi...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký start Tatranu

Další ze soubojů nováčků Divize A vyzněl ve prospěch hostů. Ti šli za vítězstvím od samého začátku a odměněni byli velmi rychle. Už ve 2. minutě domácí obrana neuhlídala náběh Tomáše Senfta a ten otevřel skóre zápasu - 0:1. Povedený start do utkání mohly Sedlčany korunovat v 8. minutě, když jeden z jejich hráčů postupoval sám na bránu, ale neproměnil. Celkově měl v prvním poločase více ze hry Tatran, ale i domácí si vytvořili jednu tutovku, Maxa ale nedokázal využít zaváhání Capoucha.

Jiskřily břevna a tyče

Z Jiskry jako by spadla nervozita a do druhého poločasu vběhla s jediným cílem - vyrovnat. Šancí si vytvořil domácí celek hodně, žádná avšak neskončila úspěchem. Šafránek hlavou orazítkoval břevno, Rossmann pro změnu tyč a Winklerovi dvakrát chyběl krok, aby obešel Capoucha. Lekci z efektivity nadělil Tatran domácím v 67. minutě, když Senft připravil domácího beka o míč, nahrál před bránu na volného Pavla Lípu, ten udělal kličku gólmanovi a zvýšil na 2:0 pro svůj tým. I když se Jiskra snažila s výsledkem ještě něco udělat, Sedlčany si vítězství pohlídaly.

 

Fotogalerii k zápasu naleznete na tomto odkazu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
D. Kodras (Jiskra Třeboň): "Z našeho pohledu to bylo hodně smolné utkání. Už v první minutě jsme špatně pohlídali náběh a soupeř nás z první šance potrestal. Přesně takový začátek jsme si nepřáli, navíc jsme od 25. minuty hráli v deseti, když odešel s roztrženou hlavou Cahyna do péče lékaře. Paradoxně jsme v deseti hráli dobře a vypracovali si i šance, bohužel bez výsledku. Ve druhé půli z nás opadla nervozita, ale nebylo nám přáno, když nás zastavila vždy konstrukce branky. Pak dal soupeř druhý gól a my vše vsadili na útok, tlačili se do šancí, ale nebylo nám přáno. Pokusíme se získat nějaký bod v příštím kole na Aritmě."

TJ Tatran Sedlčany
J. Voráček (Tatran Sedlčany): "Naprosto zodpovědný výkon všech našich hráčů nám dnes udělal velkou radost, je to pro nás historicky první zápas v divizi a hned vítězství - o to je to cennější."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - O. Cahyna [-] , H. Holý [-] , D. Kodras [-] , J. Gulaš [-] - M. Chromčák [-] (65. M. Franěk [-] ) , T. Maxa [-] , M. Rossmann [-] (82. M. Kodras [-] ) , M. Šafránek [-] - K. Holzepl [-] (77. L. Winkler [-] ) , M. Djurov [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - L. Soldát [-] , P. Matoušek [-] (67. M. Dvořák [-] ) , K. Kvěch [-] , M. Kdolský [-] (92. J. Čejda [-] ) - P. Lípa [-] (60. M. Sirotek [-] ) , T. Senft [-] (90. V. Sůsa [-] )

ŽK: 19. O. Cahyna , 64. T. Maxa - 34. L. Brotánek , 69. K. Kvěch , 72. L. Soldát .
Hráči zápasu: M. Rossmann - L. Soldát , J. Vystyd .
Místo: tráva. Počet diváků: 350.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.