2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí slaví výhru nad Motorletem


Branky


0

Poctivý a kvalitní defenzivní výkon zajistil domácím tři body z utkání s dalším nováčkem Divize A...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda v Br... teda, Novém Strašecí

První poločas zápasu mezi dvěma nováčky Divize A moc fotbalové krásy nenabídl. Domácí celek měl v utkání jasně nastavenou taktiku - vycházet z kvalitní defenzivy, hrát na brejky a čekat na chyby soupeře. Hosté měli míč na svých kopačkách častěji, k ničemu to ale nevedlo. Motorlet v prvním poločase zahrozil ze dvou standardních situací, jinak se díky velmi dobré obranné činnosti Nového Strašecí k ničemu nedostal. Ani domácí se do nějaké zajímavější šance nedostali, a tak první půle skončila bez branek.

Dopředu to taky půjde!

Skvělá defenziva domácích, vedená Obermajerem, pokračovala v disciplinovaném a bezchybném výkonu i nadále, hosté si žádnou větší příležitost nedokázali vytvořit a Kut v brance Sokolů se moc nenadřel. Zlepšený výkon domácích směrem dopředu přinesl nejen pěkné kombinace, ale také i první branku utkání. V 79. minutě přišel trestný kop a Martin Kaválek trefil šibenici. Než se Motorlet stihl oklepat z inkasovaného gólu, musel brankář Foferka lovit míč ze sítě znovu. Palko nacentroval míč povedeně do vápna a střídající Lukáš Mrázek placírkou uzavřel skóre na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
L. Šíma (Nové Strašecí): "První zápas, to znamená velmi těžké utkání. Tým ho odmakal a odjezdil na sto procent, ubojované vítězství. Kluky musím pochválit za dobrý kolektivní výkon."

FK Motorlet Praha
P. Novotný (Motorlet Praha): "Myslím si, že náš výkon byl přesně tam, kde je. Máme hodně mladý mančaft a budeme mít ještě hodně starostí, abychom hráli alespoň střed divize."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Hartman [-] , L. Bodeček [-] , M. Obermajer [-] , L. Palko [-] - J. Ducár [-] (83. D. Dolák [-] ) , M. Vašák [-] , P. Duchoň [-] , M. Kaválek [-] (90. T. Janoušek [-] ) - M. Glasnovič [-] (89. J. Paluba [-] ) , J. Mrázek [-] (74. L. Mrázek [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Karbulka [-] , J. Ptáček [-] , J. Machurka [-] , A. Tvrdý [-] - M. Podzemský [-] (86. R. Klouček [-] ) , F. Hák [-] , L. Dejl [-] , J. Krolop [-] , J. Pyšek [-] (64. O. Měska [-] ) - P. Novotný [-] (73. O. Kundelásek [-] )

ŽK: 87. D. Dolák - 61. F. Hák , 66. M. Podzemský , 78. J. Ptáček .
Hráči zápasu: M. Obermajer , J. Ducár .
Místo: tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.