Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:00

4.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí vyškolilo domácí Slavoj Český Krumlov


Branky


0

Nepovedené utkání dnes sehrál českokrumlovský tým v předehrávce 4. divizního kola. Všednodenní termín mu nesvědčil, sám si v podstatě sedl na lopatu Středočechů a ti nabídku přijali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ducárův gól do šatnny

Přitom po oboustranně nervózní a nepřesné úvodní desetiminutovce to byli českokrumlovští hráči, kteří byli častěji na míči, ale svou převahu gólově nezúročili. Již v 15. minutě hlavičkovanou Klivandy s Baboučkem zakončil v minulém kole dvojnásobný střelec gólu umístěným pokusem k tyči, ovšem Doubrava vytáhl první ze svých skvělých zákroků. Po pěti minutách se výborně uvolnil Jakeš, vypálil za vápnem, ale měl vychýlenou mušku. Hosté se jen zlehka ukázali na konci první půlhodiny Glasnovičem, jenž dostal od spoluhráčů balón za obránce a lehkou střelou Trnku nezapotil.

 

Naopak vzápětí jeden z domácích mladíků Persán spálil tutovku po přesném Jakešově centru od pravé lajny. Neuplynula ani minuta a tentokrát P. Svoboda, který se po uzdravení mohl objevit poprvé v podzimní sestavě, dostal osamoceně míč ve vápně, ale ten mu odskočil. Ve 39. minutě se na druhé straně hřiště poprvé prezentoval svou, byť nepřesnou, dělovkou hrající asistent a kapitán Ducár. V samém závěru první půle P. Svoboda rychle potáhl balón po pravém křídle a jeho utěšený centr Babouček poslal z jedničky těsně nad. Pak však uhodilo - bohužel pro domácí do vlastních řad. Těsně před poločasovým hvizdem jinak výborný Jakeš zazmatkoval ve vápně s míčem směrem k vlastní bráně, ztratil ho a Jan Ducár poslal svou další pumelici pod břevno - 0:1.

V režii Glasnoviče

Po návratu z kabin to vypadalo, že domácí tým dosavadní nezdary nepoložily. Rychle Jakubem Wagnerem vyrovnal a fanoušci věřili v obrat. Opak byl pravdou. Do hlavní role se obsadil šikovný útočník Marin Glasnovič, který nejdříve nechal výtečně vyniknout Trnku v bráně, aby po dvou velkých pozičních chybách domácího týmu po ztrátě míče trestal. Nejdříve zužitkoval přesně k tyči přečíslení čtyři na dva po zelenobílém rohu a potom z brejku přehodil bezmocného Trnku.

 

Rozhozený Slavoj vykřesal jen záblesky případné naděje v 75. minutě, ale Novákovu dělovku vytáhl na roh Doubrava, a v 80. minutě po výborném zpracování míče P. Svobodou a střele, jež lízala levou tyč. Zdecimovaní domácí pak už jen dopustili střelnici, v níž jako terč fungoval přes tři obdržené góly výborný Trnka, jehož parťáci nechali na holičkách.
(autor: František Lippl)



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
L. Šíma (Nové Strašecí): "Soupeř byl velmi kvalitní, loňské výsledky tomu asi odpovídají. Do 20. minuty byl lepším týmem, než jsme se rozkoukali, gólman nás zachránil. Druhou půlku jsme byli lepší pro změnu my, využili jsme jejich okýnek v obraně a na základě brejků jsme dali dvě krásné branky."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , M. Dudák [-] , M. Svoboda [-] - V. Jakeš [-] (46. M. Rytíř [-] ) , V. Novák [-] , J. Wagner [-] , F. Persán [-] - J. Babouček [-] (67. J. Rozkošný [-] ) , P. Svoboda [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Hartman [-] , L. Bodeček [-] , M. Obermajer [-] , L. Palko [-] - D. Dolák [-] (67. M. Mžourek [-] ) , J. Hájek [-] , P. Duchoň [-] , J. Ducár [-] - M. Kaválek [-] (78. J. Volf [-] ) , M. Glasnovič [-]

ŽK: 59. D. Dolák , 87. P. Doubrava , 90. J. Hájek .
Hráči zápasu: M. Trnka - M. Hartman , M. Glasnovič .
Místo: tráva. Počet diváků: 153.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.