0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 18:00

5.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I po pěti kolech s nulou na kontě. Jiskra podlehla Hořovicku


Branky


0

Hosté si díky třeboňské defenzivě nevypracovali tolik šancí jako obvykle, i tak ale slaví vítězství 0:2...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí defenzivu překonal Hájek

Jihočeši tušili, jaký soupeř proti nim nastoupí. A podle toho vypadala i předváděná hra Třeboně, která se stáhla do defenzivního bloku a nechala kreativní Hořovicko tvořit. Drtivou většinu prvního poločasu tak drželi míč hořovičtí a snažili se najít skulinku v obraně Jiskry. A jedna mezírka se přeci jen našla. Ve 24. minutě našel Nademlejnský kolmou přihrávkou Daniela Hájka, který hned z první vystřelil k přední tyči a hosté se dostali do vedení. Domácí tým se snažil zahrozit alespoň ze standardních situací, žádná větší šance však nepřišla. 

Štěpnička pojistil

Druhý poločas začal obdobně, Hořovicko hrálo a Třeboň bránila. Pak ale přišla patnáctiminutovka domácích, kteří chtěli s výsledkem přeci jen něco udělat. Jiskra nasadila vyšší pressing a odměnou jí byly čtyři rohové kopy. Hosté je nakonec dokázali přestát, nutno zmínit, že Třeboň měla dvě velké příležitosti ke srovnání. Z hranice vápna se po jednom z nich odhodlal Franěk ke střele, kterou dokázala hořovická obrana těsně před brankovou čárou s vypětím všech sil vytěsnit alespoň na další roh před dotírajícím Djurovem. Před touto šancí ještě Benhák nedokázal pořádně hlavou trefit balón. Zbytek utkání byl už znovu v režii favorizovaného celku, v 82. minutě pak hosté přidali pojišťující druhý gól, když se po hezké akci trefil střídající Jaroslav Štěpnička. V závěru mohlo Hořovicko přidat další jeden dva góly, skóre se ale již nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
M. Franěk (Jiskra Třeboň): "V zápase jsme si vytvořili dost šancí na to, abychom konečně urvali nějaký bod, ale není nám přáno. Rozhoduje zkušenost, tu měl soupeř větší a pohlídal si vedení z první půle."

SK Hořovice
L. Kaufman (Hořovicko): "Šli jsme do zápasu s tím, že jsme věděli, že Třeboň nemá ani jeden bod. Čekali jsme, že budou chtít něco změnit. Domácí celou dobu bránili, my jsme drželi balón a myslím, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Pravdou je, že jsme si tentokrát nevytvořili tolik brankových příležitostí jako v jiných zápasech. Jsme za výhru rádi, zápasy venku na posledním nejsou vždy úplně jednoduché, soupeř většinou nechce hrát fotbal, spíše brání a je těžké se tam dostat. Nám něco může propadnout vzadu a mohou být problémy. My jsme utkání naštěstí zvládli a jsme za tři body rádi. Byl to od nás týmový výkon, všichni jsme hráli velice dobře. Jako hráče zápasu bych vybral střelce obou našich gólů."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - D. Kodras [-] , M. Šafránek [-] , J. Gulaš [-] , D. Straka [-] - M. Kodras [-] , K. Benhák [-] , M. Rossmann [-] (51. T. Maxa [-] ) , M. Franěk [-] - M. Djurov [-] , K. Holzepl [-] (58. L. Winkler [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Šmíd [-] , I. Zítka [-] , L. Kaufman [-] , A. Rampa [-] - O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , T. Březina [-] , M. Nademlejnský [-] (88. M. Pelikán [-] ) , V. Zítek [-] (64. J. Štěpnička [-] ) - D. Hájek [-] (86. T. Srp [-] )

Hráči zápasu: M. Djurov - J. Štěpnička , D. Hájek .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Musil Jiří - Petřík Jan, Štuk Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.