3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Sokolů zvládlo Strašecí


Branky


0

Čížová sice vedla díky Jiroušovi, povedený obrat ve druhém poločase však přiřkl všechny body domácímu Novému Strašecí. To je s dvanácti body pouze jeden bod za lídrem ze Sedlčan, Čížová se naopak se třemi body krčí u dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirouš zužitkoval brejk

Hned od prvních minut bylo jasné, kdo bude určovat tempo utkání. Ve 4. minutě si domácí vytvořili první šanci, Glasnovič se dostal do dobré pozice, udělal krátkou kličku gólmanovi Bébrovi, ten však stačil zasáhnout. Ve 28. minutě měl znovu domácí útočník s chorvatským občanstvím dobrou příležitost ke skórování, z boku šel sám na brankáře, spolu s ním ale přeloboval i bránu. Čížová, čekající na chyby Strašecího a následné brejky, se dočkala v 35. minutě. Duchoň udělal chybu při rozehrávce, hosté rychle přešli do situace dva na jednoho, kterou v gólovou trefu přetavil Martin Jirouš. Domácí celek inkasovaná branka zaskočila, zbytek poločasu působil zakřiknutě a nechal hrát hosty.

Třígólový obrat

Úplně opačně začali domácí druhou půlku v porovnání s tím, jak skončili tu první. Jan Hájek ve 48. minutě vystřelil z dobrých dvaceti metrů a trefil přesně šibenici - 1:1! V 59. minutě dokonalo Strašecí obrat, po souboji Ducára s hostujícím stoperem propadl míč až k Marinu Glasnovičovi, který svou další šanci už proměnil. Jediná větší šance Čížové přišla v 65. minutě, kdy si jeden z hostů skvěle zpracoval dlouhý balón a těsně netrefil Kutovu bránu. V 73. minutě mohl pojistit vítězství domácích Mrázek, gólem však tato situace neskončila. Stejně jako Kaválkova šance za další čtyři minuty. Pojistku tak zařídil v 82. minutě Jan Ducár, kdy dostal míč mezi stopery a poradil si. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
L. Šíma (Nové Strašecí): "Byli jsme určitě lepší. Zasloužili jsme si vyhrát, těch šancí jsme měli víc. První půlku, až na obdržený gól, jsme výborně bránili v zóně. Druhá půlka začala spíš naší ofenzivou, museli jsme hrát. Zápas hodnotím kladně, kdybychom nevyhráli, tak by to pro nás byla ztráta."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Obermajer [-] , M. Hartman [-] (53. J. Volf [-] ) , L. Bodeček [-] (61. J. Mrázek [-] ) , L. Palko [-] - M. Vašák [-] , J. Hájek [-] (84. D. Dolák [-] ) , P. Duchoň [-] , M. Mžourek [-] (46. J. Ducár [-] ) - M. Glasnovič [-] (87. T. Janoušek [-] ) , M. Kaválek [-]

TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - M. Held [-] , M. Mácha [-] , M. Brož [-] , D. Borsuc [-] - Y. Korzh [-] , T. Benetka [-] , R. Zahrádka [-] , J. Bulíček [-] - M. Jirouš [-] , R. Šitner [-]

ŽK: 69. J. Mrázek - 71. T. Benetka .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Baum Tomáš - Kapoun Michal, Žáková Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.